Dacă vrei o găleată cu mop bun

Recomandarea ar fi să-ți cumperi setul de curățenie Kring AMBER, galeata cu centrifugă din inox turbo si 2 rezerve pentru mop rotativ din microfibră. Știu că acum e vremea roboților aspirator care vin și cu funcție de spălare dar un mop bun e sfânt.

M-am apucat de curățenie prin blogurile mele și am găsit ceva despre cel mai bun mop scris prin 2017. Ziceam acolo că mopul ăsta făcea curățenie deja de vreo doi ani și îl recomandam. Ei bine, uite că am ajuns în 2022 și cel mai bun mop încă e funcțional, e folosit zilnic. Ce să zic, găsești și mai bun dar nu o să găsești un mop ieftin care să te țină 7 ani. Bine, vorbesc aici de găleata efectivă, de centrifuga din inox care face toți banii și de mopul propriu zis. Altfel, capetele de mop s-au tot înlocuit…ori luam de la supermarket când mergeam ori când mai comandam una alta, comandam și rezerve de mop.

Comandă aici cel mai bun mop

Cam asta ar fi, eram în urmă cu postările pe blog și mi-am zis să vă recomand ceva bun. Și cum aveam ceva probleme de inspirație, faptul că am facut update-uri prin alte locuri, mi-a atras atenția articolul despre mopul Kring Amber.

%d blogeri au apreciat: