Dacă n-ai strâns punctele pentru troler Mega Image și totuși vrei un troler bun…

…Ți-am făcut o mică listă cu cele mai bune trolere pentru o vacanță încăpătoare.

Bun, nu știu pe voi dar eu, de fiecare dată când merg la Mega Image, sunt întrebat dacă vreau punctele pentru troler. Ei, dar de fiecare dată, refuz elegant…NU!…Merci…nu vreau troler de la Mega Image, am un troler bun, cumpărat acum ceva vreme la o promoție…am luat un set de 3 trolere bune cu discount sănătos. În fine, nu intru în detalii, mergea și un singur troler, cel mare pentru cală. La capitolul troler de mână nu prea folosim, preferăm rucsaci și mai există un troler Trunky al copilului.

Bun, revenind la trolerul de la Mega Image( insist pe cuvintele astea pentru că se caută pe internet) m-am uitat la ele și nu m-au dat neapărat pe spate. Da,cică e trole bun, de firmă dar până la urmă, orice troler e bun dacă își face treaba…să fie încăpător, să nu-i sară roțile și să mai poți merge și altă dată în vacanță cu el, să nu fie de unică folosință. Deci, dacă n-ai strâns punctele pentru trolerul de la Mega, unde mai plăteai pe lângă puctele respective încă 149,99 lei, hai să vedem ceva troler compatibil atât ca volum dar mai ales ca preț. Că nu cred că se merită să plătești 650 de lei cât zic ei că costă trolerul de la Mega Imaj.

Deci, trei trolere bune cu un preț decent.

  1. Primul troler este defapt setul de trei trolere de care povesteam mai sus, Travelite CITY cu 4 roți. Încep cu el că știu despre ce e vorba. Băi, dacă mai ai și copii cu tine în vacanță, setul ăsta de trolere e ideal. Adică, cel mai mare troler din set e imens…volum de 113 l zic ei pe site. N-am măsurat da a intrat în el cam tot ce am vrut să băgăm. Ca o paranteză, doi copii au loc în el și stau lejer până-i gonim să putem pune hainele și ce bagaje mai luam cu noi în vacanță. Atenție la preț. Varianta roz nu are reducere…nu mă întrebați de ce. Detalii despre trolerul ăsta, și poze destul de relevante, pe link-ul următor: www.inbagaj.ro/Set trolere Travelite CITY 4 roti L extensibil/M extensibil/S.
  2. Acum că s-a rezolvat cu recomandare de set, hai să vedem ce găsim mai ieftin la capitolul troler. E subiectivă alegere, prefer să cumpăr un troler la 2-3 ani decât să plătesc pe un troler cât două bilete de avion. Bun, dacă aș avea nevoie repede de un troler bun pentru călătorii ceva mai rare, o alegere ar fi Troler Kring JetSet, ABS+PC 75 cm.Un troler ieftin, încăpător, și dacă te-ai apuca să citești părerile postate de cei ce au cumpărat acest model de troler, cu siguranță o să-l vrei. Nu, nu se compară cu un Titan de  o mie de lei da o să fii mulțumit de el. Normal, poze, preț și părerile de care am amintit mai sus, pe link: www.emag.ro/troler-kring-jetset-abs-pc-75-cm.
  3. Uite, că tot m-am uitat să vad oferta de trolere de la emag, trolerul ăsta de l-am pus pe locul trei e mai scump decât trolerul de la Mega Image. Nu contează musai, e cel mai popular troler de la emag. 5 din 5 stele…Troler American Tourister Trainy, 80 cm, Extensibil, Gri, 4 roti369 de lei. Asta cam merită.

Cam atât momentan despre trolere, poate mai revin cu ceva mai consisten legat de bagaje și alte trolere. Ca m-am cam hotărât să ridic blogul ăsta în ochii lui google…și google zice că e ok să bagi material cu cuvintele tale. Uite de asta m-am abținut de luat cu copy paste de pe diverse site-uri pentru a scoate un articol ca la carte. Momentan vedem ce-o fi, cum ziceau înaintașii, calitate prin cantitate. Aia e, sper să fie cuiva de folos articolul ăsta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: