Cum se naste o vacanta

De multe ori nici nu te-ai intors bine din vacanta ca, deja, in mintea ta a incoltit ideea urmatoarei destinatii. Ma rog, ideea mult mai plauzila ar fi urmatoarea:

Tu, tolanit in canapea cu o bere in mana te uiti la ceva pe Nat Geo. Nevasta, langa tine scroleaza pe facebook-ul propriu si personal. Auzi, unde e Fuerteventura? Si te gandesti…Fuerteventura? Suna cam italieneste…A, nu e in Canare, insulele Canare..uite, zice ca sunt plaje misto, childfrendly..nu mergem si noi?

Mai iei o gura de bere, te uiti lung la sticla, mai tragi un ochi la tv unde, cumva, ca un semn divin tocmai apare o idilica plaja tropicala, si-i zici: Ba da, stai sa termin si eu berea asta.

Bine..nu te grabi…si se intoarce la scrolat si visat insule tropicale. Tu, te ridici din canapea si te muti cu tot cu bere la laptop. Deja o idee de vacanta s-a nascut. Bagi mare: vacanta Fuerteventura pret. Si incepi sa compari preturile de la agentii, perioade optime pentru o vacanta reusita in Fuerteventura, combinatii pentru o vacanta facuta de capul tau, fara agentie. Scumput dar merita, zona e misto…sa tot mergi in Fuerteventura.

Pentru orice vacanta, incercati sa cautati si la Veltravel.ro….acolo fac sapaturi in momentul acesta. Vacanta pentru anul acesta este deja stabilita dar, Fuerteventura ramane in plan.

1 thought on “Cum se naste o vacanta”

  1. Pingback: Cat costa o vacanta in Tenerife - DOUA...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: