Cum alegi cel mai bun mixer planetar cu bol

Dacă vrei să-ți cumperi cel mai bun mixer cu bol din lume, ai o singură alternativă, un mixer marca KitchenAid, modelul  Artisan de 6,9 l fiind considerat cel mai bun mixer cu bol din lume…dar are un preț pe măsură.  Altfel, trebuie să te orientezi către ceva mai ieftin, să cauți un raport calitate preț cât mai bun. În fine, mixerul planetar cu bol a câștigat foarte mult în popularitate în ultima perioadă. Performanțele acestui aparat sunt peste ce oferă un mixer clasic de mână iar prețul nu este unul exagerat. Desigur, dacă vrei cel mai bun mixer planetar cu bol, vei scoate din buzunar o sumă ceva mai mare însă, poți găsi un mixer cu bol bun și la un preț mulțumitor dacă urmărești eventualele promoții. Cum spuneam în articolul precedent, sunt câteva modele ce ar putea avea pretenții la titlul de cel mai bun mixer planetar cu bol. Dacă despre modelul celor de la Heinner, Heinner Master Collection HPM-1500XMC, am văzut că este recomandat cam peste tot pe unde se discută despre astfel de mixere și este considerat a fi unul dintre cele mai bune mixere cu bol, să vedem încă două mixere planetare care i-ar putea face concurență acestui mixer în lupta pentru titlul de cel mai bun mixer planetar

Dincolo de câteva modele de mixere planetare cu bol ce au un preț exagerat de mare, un mixer cu bol, bun, pe care te boți baza în bucătărie nu ar trebui să coste mai mult de 5-600 de lei. Și, tot căutând informații, am tras concluzia că poți alege liniștit unul dintre următoarele mixere planetare:

Ce este mixerul planetar, ce calității trebuie să aibă un astfel de mixer astfel încât să te facă să spui că ai achiziționat cel mai bun mixer planetar? Răspunsul e unul destul de simplu, mixerul cu bol este un aparat care pe lângă faptul că îți ușurează munca în bucătărie, reușește să mixeze diverse compoziții mult mai bine decât un mixer de mână clasic.

Poate cel mai important aspect în alegerea unui mixer cu bol, dincolo de preț, ține de gradul de utilizare a acestuia. Nu te repezi să achiziționezi un astfel de mixer dacă intenționezi să îl folosești rar. În funcție de cât de des vei folosi mixerul cu bol în activitatea ta poți să îți faci o idee despre ce mixer ai nevoi. În cazul în care mixerul este folosit cu regularitate, este de preferat să achiziționezi un mixer cu bol ceava mai greu, mai puternic și eventual dintr-un material rezistent. În general, constructiv, mixerele cu bol sunt construite din inox sau din plastic. Un alt aspect în momentul în care alegi un mixer electric cu bol ține de cantitatea de ingrediente ce urmează să le mixezi. Gătești diverse pentru mai multe persoane, atuci, cu siguranță, mixerul ideal trebuie să fie dotat cu un bol de capacitate mare.

Tot la capitolul atenție la achiziționarea unui mixer cu bol ar trebui să intre și accesoriile care vor însoți mixerul dar și garanția oferită de producător și chiar existența unui service pentru eventualele defecțiuni ce pot apărea după ieșirea din garanție a produsului. În condițiile în care piața este invadată de tot felul de produse, ar trebui să ne îndreptăm atenția asupra unui brand cu ceva notorietate și să mergem pe căi bătute de alții…nu se merită să riscăm achiziționarea unui mixer cu bol noname doar de dragul unui preț mai mic.

În condițiile în care cel mai bun mixer cu bol va fi achiziționat âmpreună cu un manual de utilizare, ar trebui să avem grijă pe cât posibil să respectăm recomandările de utilizare ale mixerului.

1.Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO

Mixer cu bol din inox Biovita MB-1300PRO este un mixer suficient de puternic și foarte performant. Parerile despre mixerul cu bol de inox Biovita MB-1300PRO sunt suficient de bune încât alegerea acestui mixer să fie una mulțumitoare. Dotat cu un motor puternic de 1300 w, mixerul Biovita MB 1300 beneficiază de un bol generos cu o capacitate de 5,5 litri. Deși la o primă vedere greutatea de 6,5 kilograme poate părea un inconvenient însă această greutate va da stabilitate mixerului. După cum spuneam, în alegerea unui mixer cu bol bun, garanția oferită de producător este de 24 de luni.

Caracteristici
– Miscare eliptică
– Putere: 1300 W
– Capacitatea bolului din inox: 5.5 Litri
– 6 viteze + Puls
– Sistem de siguranță
– 4 accesorii teflonate: tel, cârlig pentru framantare, paletă și paleta cu lamele din silicon
– Buton iluminat cu led în timpul utilizării

Dimensiunile mixerului Biovita MB-1300PRO sunt 37 x 17 x 29 cm (L x l x H)

Vezi prețul promoțional pentru mixerul cu bol de inox Biovita MB-1300PRO

2.Mixer cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC

cel mai bun mixer planetar cu bol de inoxAcest mixer se regăsește cam peste tot unde se discută despre cel mai bun mixer cu bol. Poate cel mai recomandat mixer cu bol din ultima perioadă… Puterea mare dezvoltată de motorul de 1500 w și mixarea planetară, mișcare ce permite mixerului să atingă toate unghiurile bolului face că  mixerul cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC să garanteze obținerea unui amestec perfect omogen într-un timp extrem de scurt.
Corpul din aluminiu turnat face ca mixerul planetar Heinner HPM-1500XMC sa fie robust, rezistent în timp și foarte ușor de întretinut. Acesoriile ce însoțesc mixerul de la Heinner, cârligul de framântare , telul si paleta din aluminiu turnat sunt foarte rezistente și ușor de întreținut fiind lavabile ân mașina de spalat vase.

Pe lângă faptul că internetul abundă în păreri despre mixerul planetar cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC, garanția de 36 de luni oferită de producător ne face să ne gândim serios la faptul că Heinner Master Collection HPM poate fi unul dintre cele mai bune mixere cu bol de pe piață.

Caracteristici mixer cu bol Heinner

-Miscare eliptica
-Indicator luminos LED
-Protectie anti-stropire
-Sistem anti-alunecare
-Nivel de zgomot: 85dB
-Alimentare: 220-240V  -Motor 1500w

Vezi preț mixer cu bol Heinner HPM 1500 w

3. Mixer cu bol Tefal Prepline HT413

Cel de-al treilea mixer cu bol considerat a fi foarte bun și apreciat este un mixer ceva mai mic, cu un motor de doar 450 w dotat cu un bol din plastic ce are capacitate de doar 2,5. Mixer cu bol Tefal Prepline HT413 este dotat cu mixer detașabil prevăzut cu un motor independent ce dezvoltă o putere de 450 W. Totodata, mixerul cu bol Tefal Prepline HT413 prezinta 5 viteze de mixare pe care le poți ajusta în funcție de amestecul dorit. De asemenea, mixeul prezintă si functia Booster, funcție turbo la alte modele de mixere cu bol, ce acționează telurile, cu o treaptă de viteză intensivă, pentru obținerea unui amestec omogen în timp util. Această funcție asigură un plus de energie mărind puterea aparatului pentru obtinerea amestecului dorit mult mai rapid.

Acest model de mixer cu bol este dedicat persoanelor care gătesc preponderent cantități mici și cu predilecție dulciuri acest mixer cu bol fiind forte util în prepararea cremelor.

Garanția pentru mixerul cu bol Tefal Prepline HT413 este de 24 de luni.

Vezi preț mixer cu bol Tefal Prepline HT413

Indiferent de prețul plătit pentru un mixer cu bol bun, oricare ar fi acesta, cel mai bun mixer planetar este acela care reușește să își facă treaba. Tocmai de aceea în momentul în care căutam mixerul cu bol ideal, trebuie să știm în mare pentru ce achiziționăm acest mixer.

2 thoughts on “Cum alegi cel mai bun mixer planetar cu bol”

  1. Pingback: A fost un an bun pentru blogging - Două.ro

  2. Pingback: Mixer planetar cu bol Biovita-păreri - Două.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: