Cum alegi cel mai bun aspirator vertical. Trei dintre cele mai bune aspiratoare verticale din care poți alege dacă te-ai hotărât să cumperi un astfel de aspirator

  1. Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

  2. Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO

  3. Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25

Aspiratoarele verticale au apărut de câțiva ani buni pe piață, însă prețul unui astfel de aspirator era și încă mai este în multe cazuri mai mare decât cel pe care l-ai puteai plăti pentru un aspirator cu design clasic, fie că era vorba despre un aspirator cu sac sau fără din grupa medie de preț. Între timp, costurile au mai scăzut, astfel, azi, dacă ești în căutarea unui aspirator vertical bun, poți găsi o ofertă destul de generoasă în materie de aspiratoare verticale, cu prețuri care pornesc de la 150-200 de lei și ajung să sară de 1500 de lei în cazul anumitor modele. Ca de obicei, și în cazul de față, cel mai bun aspirator vertical trebuie să cadreze bine și pe raportul calitate/preț nu doar când vine vorba de calitățile tehnice. Probabil, când te-ai hotărât să faci o astfel de achiziție, te-ai întrebat, Care este cel mai bun aspirator vertical? De departe, cel mai recomandat aspirator vertical, este un aspirator marca Philips, mai exact, Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01. Catalogarea acestui model de aspirator vertical, drept cel mai bun aspirator vertical, dincolo de calitățile excepționale, vine în contextul prețului, fiind unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale prin prisma raportului calitate/preț.

Pe lângă Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01, pentru a simplifica căutarea și pentru a avea și o mică comparație în cazul în care cauți informații despre aspiratoare verticale, tot din recomandări și cercetări pe internet , voi posta încă două aspiratoare verticale bune, ce pot concura fără probleme la o poziție fruntașă într-un top al celor mai bune aspiratoare verticale. Așa cum am zis și mai sus, prețul unui aspirator vertical poate pleca de la 150 de lei și poate ajunge și la două mii și ceva de lei când vine vorba despre aspiratoarele verticale cu electrobătător sau spalare cu apă, cum sunt produsele profesionale ale celor de la Sebo. Deci, topul recomandărilor în materie de aspiratoare verticale:

  1. Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01
  2. Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO
  3. Aspirator vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25

1. Philips PowerPro Duo FC6168/01 este un aspirator manevrabil, cu performanțe superioare care beneficiază de tehnologie PowerCyclone și, totodată de un cap de aspirare ultraperformant din gama turbo TriActive. Performanțele și notorietatea brandului Philips plus raportul calitate/preț a contribuit la nominalizarea aspiratorului Philips PowerPro Duo FC6168/01, de catre multi dintre cumparatori drept cel mai bun aspirator vertical 2 in 1. Aspiratorul vertical Philips PowerPro Duo FC6168/01 este alimentat de un acumulator de 18V Li-Ion, care ii confera un timp de autonomie destul de ridicat în comparație cu alte modele, de până la 40 de minute. În aceste conditii, la o casă de dimensiuni medii poți termina rapid de aspirat, fără sa fie nevoie o reîncărcare suplimentară a acumulatorului. Aspiratorul este dotat cu un rezervor de colectare de 600ml și, poate un mic neajuns al acestui aspirator vertical marca Philips, este faptul că  aspira exclusiv uscat, chiar dacă se  pretează pentru utilizare pe mai multe tipuri de suprafețe. Totodată, aspiratorul include un filtru de protectie din spuma, care se poate spala si refolosi, fapt ce duce la o scăderea costurilor cu consumabilele.  Peria principală, din gama turbo TriActive, este foarte flexibilă  si are un design specializat, care îi va permite să aspire foarte ușor, inclusiv parul de animale de pe covoare.În condițiile în care acest aspirator este considerat a fi unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale, prețul de achiziție, în marea majoritatea magazinelor on lineeste undeva în jurul valorii de 1000-1100 lei, dar cum există promoții și campanii de reduceri, poți verifica prețul actualizat prin următorul link: www.emag.ro/aspirator-vertical-2-in-1-philips-powerpro…de exemplu, la momentul scrierii acestui articol, aspiratorul avea un discount de -22% față de prețul de listă la Emag și de -12% la Evomag.

2. Aspiratorul vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO este o alternativă serioasă în momentul în care vrei să cumperi cel mai bun aspirator vertical. La nivel de brand, producătorul Rowenta este unul dintre cei mai copetitivi și calitativi producători, iar acest lucru se poate vedea și în notorietatea câștigată în timp de către acest brand.  Aspiratorul vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO are la bază același tip de tehnologie, tehnologia ciclonica care conduce la un nivel înalt de separare a aerului de praf pe toată durata de aspirare. Deși are o autonomie ridică de funcționare, s-au înregistrat mai multe nemulțumiri la adresa manevrabilității aspiratorului. În condițiile în care acest aspirator este dotat cu o perie triunghiulară pentru acces facil în colțurile mai greu accesibile, acest lucru a dus la mici nemulțumiri din partea celor care au cumpărat acest model chiar dacă aspiratorul aspiră foarte bine. Referitor la preț, comparativ cu modelul de la Philips, aspiratorul vertical Rowenta Air Force Extreme Silence, are un preț de achiziție ceva mai mic, undeva la 850-900 de lei în funcție de vânzător. de asemena, în cazul în care dorești achiziționarea acestui model, poți verifica prețul actualizat pentru ați face o idee, prin link-ul următor: www.emag.ro/aspirator-vertical-rowenta-air-force-extreme-silence., momentan și acest aspirato vertical beneficiază de -16% discount.

3. Aspiratorul vertical fara sac Bosch Athlet BCH6ATH25 este primul astfel de aspirator fără fir produs de Bosch. Motorul LongLife dezvoltă performante ridicate sfiind foarte fiabil și silențios, acumulatorii Li-Ion asigurând o autonomie de 60 de minute. Este cel mai scump aspirator vertical prezentat în acest articol, chiar și cu o promoție bună, prețul nu scade în acest moment sub o mie de lei. Performanțele l-ar recomanda drept cel mai bun aspirator vertical dar prețul ridicat de achiziții îl trage ușor în jos. Este o alegere bună pentru cineva care chiar vrea calitate și este pasionat de Bosch. Deși pe site-ul Emag acest aspirator marca Bosch beneficiază de un discount de 32%, prețul este de 1 0005 lei. Deși nu exista costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de inalta tehnologie, lavabile dureaza la fel de mult ca si aparatul si nu este nevoie sa cumperi saci de praf de schimb, chiar dacă notorietatea brandului este cunoscută, cred că prețul, cel puțin în acest moment este unul destul de mare în condițiile în care în piață există produse similare cu un preț mai mic.

Cel mai probabil, în timp, prețul aspiratoarelor verticale de calitate v-a scădea un pic, tendința fiind aceia de a înlocui aspiratoarele clasice pe motiv de dimensiuni de stocare, nivel de zgomot și chiar fiabilitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: