Cum alegi cea mai bună masă de camping pentru nevoile tale

În condițiile în care turismul e cumva pe butuci iar hotelierii români vor încerca să-și scoată pârleala, probabil, foarte muți oameni vor încerca să se reorienteze către variante mai ieftine, cazare la cort, ieșiri de o zi la iarbă verde. Cel mai probabil se va păstra distanțarea socială pe cât posibil. Și lucrul acesta poți să-l faci cel mai bine petrecând cât mai mult timp în aer liber. Pentru confortul tău, fie că e vorba de o săptămână în camping, fie că este vorba de o după-amiază la picnic, ai nevoie de o masă pliabilă și câteva scaune. Clar, poți improviza, o păturică, un izopren, însă o măsuță de camping face toți bani. Că tot am pomenit de bani, prețul unei  mese de camping pornește de la  60-70 de lei și  ajunge până la 200-300 de lei, în funcție de modelul ales, de calitate și, de ce nu, în funcție de brand. Personal, dețin de vreo 5 ani o masă pliabilă pentru camping marca  QUECHUA de la Decathlon. Este vorba despre modelul acesta, masă QUECHUA pliabilă pentru 2-4 persoane și sunt mulțumit chiar dacă în timp au apărut modele mai noi,mai frumoase. Am cumpărat masa aceasta când eram doar trei. Acum, dacă tot ne-am înmulțit, dacă ar fi să caut cea mai bună masă de camping pentru o familie de 4 persoane, aș alege o masă de camping mai mare, modelul cu dimensiuni de 80×80 cm pe motiv că se pliază tip valiză și e ceva mai mare s-au varianta aceasta mai scumpă dar care merită: masa Bo-Camp Aluminium pliabila cu dimensiuni 100x60cm. 

Din experiență proprie, una dintre cele mai des întâlnite măsuțe de camping este masa pliabila camping QUECHUA de la Decathlon. Am o astfel de măsuță și este exact  cum se spune în descrierea produsului. Deși este recomandată pentru 2-4 persoane, mai râmâne loc pentru una două persoane. masa pliabila camping QUECHUA de la Decathlon  se pretează pentru familii din doi adulți și doi-trei copii iar prețul este unul destul de corect. Verifică prețul masa pliabila camping QUECHUA de la Decathlon accesând link-ul următor: www.decathlon.ro/masa-pliabila-camping-2-4-pers. Masa de camping pentru 2-4 persoane are dimensiuni 78 x 60 cm și o înălțime de 70. Este una dintre cele mai mici mese de camping însă așa cum am zis, este suficient pentru o familie. Avantajul aceste mese de camping ar fi acela că se poate depozita foarte ușor în orice mașină pe fundul portbagajului sau chiar în spatele scaunului șoferului.

Apropo de mese de camping ieftine, am văzut că se recomandă pe diverse site-uri, masa pliantă Kring, o masă cu dimensiuni asemănătoare cu cea de la QUECHUA. În afară de faptul că este o masă de camping ieftină, altceva interesant nu văd la această masă. Nu o recomand din două motive…blatul este din material textil și este rotundă. La ce prețuri au mesele de camping, nu aș opta sub nicio formă pentru această masă.

Dacă tot cauți cea mai bună masă de camping, știu că că sunt atractive seturile de camping, masă+scaune….dar eu m-aș feri de achiziționarea scaunelor acelea pescărești, nu sunt foarte comode iar prețul unui scaun pliabil cu spătar nu este exagerat. Deci, combinație aș achiziționa separat scaunele.

%d blogeri au apreciat: