Cum a fost anul 2019, planuri pentru 2020..

La final de an, toată lumea trage linie și socotește: aia, aia, aia nu, aia da, aia nu…aia la anu. Cam așa stau lucrurile, finalul de an e doar o pauză pentru anul următor, sunt o grămadă de lucruri ce trebuiesc făcute într-o viață. Bun, după socoteală, la general am ieșit pe plus, mi-am cam atins scopurile propuse pentru anul acesta și pot spune că a fost un an bun. Am fost sănătoși, am călătorit, am câștigat bani, am investit, am evoluat…2019 a fost un an bun.

Asta la general, luate pe bucățele, se putea mai mult și mai bine. Una dintre bucățele este și blogul acesta. Aici a fost cam tristuță faza, nu i-am găsit direcția, a cam fost lăsat în paragină…singurul lucru bun în toată treaba asta fiind faptul că a mai câștigat ceva vechime și, una peste alta, s-a adăugat conținut. Nu neapărat constant, nu neapărat de calitate…doar s-a adăugat.

Ei, și pentru că privesc plin de speranțe la anul ce stă să fie, chiar dacă o să-l încep cu o binemeritată pauză, retrospectiv, m-am uitat la statistici să văd cum stau lucrurile. Și stau prost, cel mai prost dintre toate celelalte bloguri pe care mai scriu.Dar nu e panică, poate la anu o să mă ocup mai mult și de acest blog…poate.

Până la anu, potrivit statisticilor, cele mai vizualizate articole de pe blog au fost următoarele:

Cam asta ar fi, puțini cititori pe blog în 2020 dar singurul vinovat sunt eu…că n-am tras mai tare, că nu m-am agitat să găsesc subiectele de interes. Oricum, optimist pentru la anu…sper că statistica de final va fi mult mai bună.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: