Cu puțină imaginație poți mobila dormitorul cu bani puțini

Se poate mobila un dormitor cu bani puțini? Adică, găsești mobilă ieftină pentru dormitor care să fie și de calitate și să arate și bine? Dacă cauți găsești. Un mare avantaj, cel puțin în București, dimensiunile dormitoarelor din blocurile vechi sunt cât de cât standardizate. În felul acesta este destul de ușor să configurezi mobila din dormitor. Și poți mobila un dormitor cu bani puțini, poți căuta mobilă dormitor ieftină pe diverse site-uri și o poți comanda online. De exemplu, o mobilă pentru dormitor formată din pat 2 persoane 160×200, dulap dressing două uși cu oglindă 2020×800, 2 noptiere, comodă tip dulap pentru tv dar și o masă de toaletă cu oglinda costă 1690 de lei și are și transport gratuit. Acesta este mobilierul pentru dormitor Anca. Și am găsit și alte seturi complete de mobilă pentru dormitor ieftină că peste tot pe unde m-am uitat, am setat filtre de căutare setate pe un buget de maxim 2000 lei.

  • Set mobilă dormitor Soft Sonoma cu pat 160×200 cm – Dormitorul Soft Sonoma este fabricat din PAL melaminat gros de 16 mm și este compus dintr-un dulap cu 3 usi și oglindă pe ușa din mijloc. Patul se pretează pentru saltele de 160×200 cm. Pe lângă pat și dulap, setul este completat de două noptiere și o comodă cu două uși. Dulapul de haine este compartimentat în șase spații de depozitare cu polițe și un compartiment cu bara de haine pentru umerașe. Mai multe imagini cu mobila pentru dormitor, dimensiuni dar și alte alternative de mobilier găsiți accesând următorul link: www.spectral.ro/dormitoare-set/dormitor-soft-sonoma. Spectral.ro este magazinul online al unei fabrici de mobilă din românia ce se bucură de o popularitate tot mai mare. Cum la tot ce recomand caut păreri, am căutat păreri despre mobila Spectral și acestea sunt bune, raportul calitate preț este unul bun.
  • Set mobilă dormitor Irim Treff cu pat 160×200 cm – Setul complet de mobilă pentru dormitor Irim Treff este cel mai popular pachet complet de mobilă pentru dormitor la emag în marja de preț setată. Cum spuneam, poți mobila ieftin un dormitor, un buget de 2000 de lei fiind suficient pentru acest lucru. Acest set complet de mobilă pentru dormitor ieftin asigură strictul necesar pentru un dormitor. Setul conține un pat de 204,2 x 164,2 x 70 cm pentru saltea de 160 x 200 cm, șifonier în 3 usi de 120x52x180 cm, o comodă cu dimensiuni de 60x43x65 prevăzută cu două sertare și două noptiere. Prețul mic al acestui set de mobilier pentru dormitor rezultă și din faptul că în preț nu este inclusă și somiera pentru pat, aceasta trebuin achiziționată separat. Mai multe detalii dar și alte ariante accesâd link-ul următor: www.emag.ro/dormitor-irim-treff-pat-160×200. Avantajul achiziționării de mobilă emag, dincolo de faptul că există diversitate, faptul că există tot timpul promoții face ca numărul celor care aleg să cumpere mobilă de la emag să fie tot mai mare. Un moment bun, din experiența anilor trecuți, este perioada campaniilor de reduceri gen black friday sau stock buster.

Set mobilă suspendată dormitor Alessia – Acest set de mobilier complet pentru dormitor este recomandat pentru camerele de dimensiuni mai reduse sau medii. În condiițiile în care dimensiunea dormitorului ce urmează a fi amenajat este redusă, pentru a utiliza cât mai bine spațiul se recomandă o mobilă suspendată și un pat încastrat în aceasta. În cazul acestui set de mobilier pentru dormitor, patul de 1640 x 2032 cm este încastrat între cei doi soldați ce alcătuiesc șifonierul cu dimensiuni de 800 x 200 cm și un corp suspendat cu polițe și două dulăpioare cu uși. Mai multe imagini și alte alternative de mobilier ieftin pentru dormitor accesând link-ul următor: https://mathaus.ro/dormitor-modern-alessia. Un dezavantaj în cazul acestui set complet de mobilă pentru dormitor o văd în lipsa unei comode dar acest lucru se poate rezolva în cazul în care spațiul permite. În cazul în care se dorește instalarea unui televizor în dormitor, o soluție ideală, mai ales în cazul dormitoarelor de dimensiuni mici este apelarea unui suport tv montat pe perete.

Dormitor mobilă suspendată Alessia

Singurul dezavantaj în momentul în care comanzi mobilă de pe internet pe care îl văd este acela că trebuie să montezi singur piesele de mobilier. Însă nu cred că este chiar un capăt de țară, cu siguranță nu suntem o nație de nepricepuți și dacă noi nu suntem chiar atât de îndemânateci, cu siguranță avem un prieten care se pricepe la bricolaj. Toate pachetele de mobilă comandate online vin însoțite de o schemă de montaj iar singurele scule de care avem nevoie ar fi un ciocan și o șurubelniță. De preferat o mașină de înfiletat cu acumulator pentru că ajută enorm. Dar să revenim la ideea inițială și să ne focusăm pe amenajarea dormitorului.

Cea mai ieftină mobilă pentru dormitor este confecționată din PAL melaminat. Acesta are avantajul că se prelucrează ușor și poate fi melaminat în diverse nuanțe. Cred că este clar pentru toată lumea că nu se ridică la nivelul unei mobile confecționate din lemn masiv însă și prețul este pe măsură. În concluzie, când cauți mobilă ieftină, aceasta va fi mobilă din PAL melaminat. Prețul de vânzare al mobilei este influiențat de materialele folosite dar și de seria în care poate lucra atelierul de mobilă. Da, după cum vedeți, poți mobila decent un dormitor cu un buget relativ redus și chiar dacă optezi pentru o mobilă ieftină pentru dormitor, după ce ai aranjat mobila în cameră, poți începe să aduci îmbunătățiri designului. Astfel, poți căuta un covor pentru dormitor, pe polițe și rafturi poți adăuga fotografii frumos înrămate sau chiar colecția de suveniruri. Pe comodă poate fi așezat un ghiveci cu o plantă iar pe noptieră o lampă și câteva cărți. Dacă găsești și o lenjerie de pat care să completeze aspectul dormitorului, chiar poți mobila destul de ieftin un dormitor…alternative relativ ieftine pentru acest lucru se găsesc. Dincolo de importanța mobilierului, pentru dormitor, cea mai importantă este salteaua.

Desigur, când cauți idei de amenajare dormitor, trebuie să te adaptezi situației tale. În momentul în care cumperi mobilă pentru dormitor trebuie avut grijă ca aceasta să se asorteze cu parchetul, cu lavabila și chiar cu ușile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: