Cu o rulota toti suntem datori

rulota toyota,campereNu stiu cat a costat rulota din imagine, dar este de vis. Desi nu este foarte spatioasa, comparativ cu alte campere,faptul ca este construita pe o camioneta 4X4 de la Toyota, o califica pentru trasee mult mai complexe.

In aceasta rulota calatoreau doi nemtalai, erau plecati de trei luni de acasa cand am dat de ei, la inceput de septembrie, intr-un camping din Turcia si avea de gand sa mai calatoreasca inca o luna.

Stiu ca si printre romanii nostrii sunt amatori de calatorie, dar toti gandesc la modul:cand ies la pensie, plec sa ma plimb prin lume.Paguboasa gandire.In romania daca apuci sa iesi la pensie, se cam termina si calatoria, asa ca mai bine tintesti catre: cand fac 50 de ani, ma urc in rulota si plec sa vad lumea.

Stiu, e un vis, dar chiar ma gandesc serios ca la 50 de ani sa ma mut intr-o rulota si sa-mi petrec restul vietii calatorind.In conditiile in care nu voi beneficia de venituri nemtesti,o varianta ar fi si transformarea unui van in rulota.Avantajul ar fi ca poti opri pentru nani in orice loc, aspectul exterior nefiind acela de camper, nu esti obligat sa mergi in camping.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: