Consemnat la țară…

Sunt pentru câteva zile mutat cu cățel, cu purcel, la țară. Poate pentru ceilalți membrii ai familiei zilele astea pot fi băgate cu ușurință la categoria vacanță la țară, eu am treabă, am de tras…așa-i la țară, tot timpul găsești câteceva de făcut. Nu contează, altă poveste…i-o veni și ei rândul.

Ei, dar cum m-am hotărât să postez zilnic ceva platitudini pe aici, mă gândeam la cei care muncesc remote, au joburi din astea care le permite să uite unde este biroul și se pot desfășura de oriunde există o conexiune la internet. Nu știu dacă aș putea rezona cu treaba asta, orium jobul actual nu-mi permite acest lucru dar, în cazul în care ar fi posibil, cred că m-aș lovi de o chestie care, cumva, mă caracterizează: focusul. Sunt genul care se coiește până se apucă de treabă și, deși nu este neapărat relevant, acum ceva vreme m-am cărat cu laptopul după mine într-o vacanță, hotărât să rup norma. Aveam ceva de scris și cum sunt matinal chiar și în vacanță, până se trezeau fetele, eram hotărât să fac lucrul ăsta….pe dracu, nici nu m-am atins de laptop.

În fine, cred că e ok să poți fi într-o astfel de situație, să-ți poți lua cu tine niște haine într-un troler, laptopul la rucsac și să te tot muți pe unde ți se năzare. Din ce mai citesc și mai discut, exită locuri unde ieși mai ieftin să zaci pe vreo plajă decât să lucrezi din propria casă. Asta așa, că tot citeam recent despre un tip, it-ist de felul lui, care și-a cumpărat o căsă părăsită undeva printr-un fund de Bărăgan și vrea să se mute acolo. Nu prea-mi surâde ideea asta, ajungi pustnic…dar, na, fiecare cu ale lui. Gata, mă apuc de treabă…poate revin și mâine cu ceva…dacă nu, luni sigur.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: