Codul google AdSense

pin-google-adsensePrimul pas dupa ce google te-a acceptat in programul sau de publicitate si ai inceput sa optii bani din click-urile pe reclamele adsense, este verificarea contulu. Lucrul acesta se realizeaza in momentul in care contul adsense a ajuns la suma de 10 dolari.

In momentul acela, ceri de la google un cod. Conform google,codul de confirmare a contului, o sa vina prin posta, in termen de maxim o luna.Si nici dupa doua luni nu a venit. Pe site-ul adsense, scrie clar ca se poate face o noua cerere pentru remiterea unui nou cod pin.

 

Si am facut din nou cerere de remitere a pinului si in 5 zile, in cutia postala, am gasit un plic de la google.Acum nu stiu daca era primul pin, sau era cel de-al doilea, un lucru este cert…functioneaza. Acum, mai avem de asteptat clik-uri pe reclame pana ajungem la pragul de la care se pot face plati.

In conditiile in care, cel mai mare cost/click inregistrat pana acum este de 32 centi…mai am de asteptat

2 comments to “Codul google AdSense”
  1. Daca faci treaba buna si scrii continut care sa atraga, o sa castigi mult mai mult. Si eu sunt la inceput cu Google Adsense, dar am planuri mari, dar principalul plan e sa ma extind cu anumite proiecte pe piata internationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: