Clocitoare oua-care este cea mai buna clocitoare

cea mai buna clocitoare

Acum ceva ani, mi-a adus un prieten ce lucra la Electro Admo, unul dintre cei mai mari producatori de incubatoare pentru oua din Romania, pentru ai mei la tara, o clocitoare. Au fost tare multumiti de ea, dar acum au descoperit ca are capacul spart. Deh, a fost depozitata prin pod cu mai multe vechituri.

Bun, acum ca tot a venit primavara, mi-au cerut sa le cumpar alta. Din ce am vazut pe net, modelul ce l-au avut ei, nu se mai fabrica, iar oferta este destul de bogata, iar preturile, pe masura. Nu as vrea sa cumpar nici o clocitoare ieftina, vreau o clocitoare buna, ce sa poata fi multi ani.

Dupa ce am citit o multime de pareri pe forumuri si site-uri, sa cumperi o clocitoare performanta, nu e chiar asa de simplu. Dar daca tot m-am documentat, in sperata ca vor mai fi si altii in situatia mea, pentru ati cumpara cea mai buna clocitoare, mai jos, cateva detalii si modele.

Clocitoare Incubator cleo 5DTH cu dispozitiv intoarcere oua si termometru

Incubatoarele performante dispun, pe langa functia de reglarea a temperaturii, a umiditatii si oxigenarii si de intoarcere automata. In cazul clocitorilor ceva mai „primitive” aceasta operatiune trebuie facuta cu mana. Aceasta activitate cere timp si atentie, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care, este de preferat achizitonarea unui incubator care sa detina functia de intoarcere simultana, automata sau manuala.

→Incubator electric pentru oua, Cleo-5

Avand o capacitate de 60 oua, cu afisaj pentru temperatura si umiditate, incubatorul Cleo-5 este unul dintre cele mai populare incubatoare. Parerile despre acest produs, sunt bune.

→PUISOR X2 IO-104

PUISOR X2  are afisaj pentru temperatura si umiditate. Acest incubator se evidentiaza prin uniformizarea ideala a temperaturii. Este dotat cu un capac transparent pentru supravegherea puilor nou iesiti din ou si control automat al temperaturii de incubare. Incubatoare este prevazut cu functia intoarcere automata, o data la 2 ore. Capacitate-51 oua.

→Incubator cu intoarcere simultana IO-103TH

Capacitate 51 oua, afisaj pentru umiditate si si temperatura.  Din pacate, temperatura este presetata din fabricatie la 38 grade. Din ce am vazut si citit pe forumuri, este un incubator destul de folosit, avantajul pretului si al sistemului de intoarcere semi-automat, cu intoarcere simultana, facand din acest model, unul dintre cele mai folosite in gospodarie.

1 thought on “Clocitoare oua-care este cea mai buna clocitoare”

  1. eu am louat două clocitoare cleo. sunt foartye multumita de ele. daca vreai o cloță bună recomand pe asta https://www.emag.ro/incubator-cleo-5-etaj-termohigrometru-digital-intoarcere-semiautomata-oua-de-gaina-si-cupa-de-apa-cadou-ghid-profesional-incubare-asistent-incubare-etghc/pd/DY1YJFBBM/?ref=graph_profiled_similar_d_1_12&provider=rec&recid=rec_49_16_u2107574831640060683_2726_D_ac79ad9d2bb7a7696fb75365a8d94a02f2df98098905dc4051fd415603a54a89_1616317604&scenario_ID=49&psid=8608281&utm_source=profitshare&utm_medium=direct_link

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: