Cismea de gradina buna, utila si de mare efect

O cismea sau un robinet la care sa poti mufa un furtun este o treaba foarte utila in orice curte sau gradina. Dincolo de utilitate, daca vrei sa ai o gradina de mare efect, poti sa-ti montezi o cismea artistica. Ai o multime de variante de cumparat sau,  ideei inspirationale prin care sa-ti construiesti singur o cismea de gradina.

Cele mai simple variante sunt formate dintr-un banal robinet sau un robinet de mare efect, conectat la reteaua de apa a gospodariei. Acestea cismele  pun accent pe utilitate, sunt usor de construit. Singura grija in momentul in care construiesti singur o cismea este sa ai grija sa izolezi foarte bine coloana de apa, altfel, pe perioada de iarna, in caz de temperaturi scazute, apa poate ingheta si coloana se poate sparge.

PROMO-Oferta Cismele de gradina

Cum ziceam, e buna o cismea in gradina, daca ai putina indemanare poti s-o construesti singur. Daca vrei ideei despre cum sa faci acest lucru, sunt o multime de site de unde te poti inspira, pinterest sau altele asemanatoare.

Daca nu ai timp si vrei o cismea buna, de efect pentru gradina ta, in functie de stilul in care ai amenajat, poti gasi pe la magazinele de profil, cismele de gradina, diverse modele. Pentru detalii, cateva link-uri catre cismele de gradina interesante  dar mai scumpe decat daca ti-o construesti tu.

Asa cum am zis, e simplu sa ai o cismea de gradina. Ai nevoie de bani sau de indemanare si putina inspiratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: