Cine fumeaza tigari HEETS are nevoie si de o husa IQOS buna

Am prins azi o discutie pe un forum despre fumatul de tigari Heets si inovativul sistem al celor de la Philip Morris, IQOS. Probabil, fumatorii stiu ce este IQOS. Pentru cine nu a aflat inca, se zice ca fumand IQOS fumezi mai sanatos. Bine, printre fumatori parerile despre IQOS sunt impartite si viciul ramane viciu. Dupa discutia asta care intr-un final a deraiat catre husele de protectie pentru IQOS. M-a  interesat subiectul pentru ca mare parte dintre aceste huse sunt din piele…si de cateva articole tratez pe blog subiectul piele.

In conditiile in care aparatul IQOS costa intre 300 si 500 de lei in functie de promotie, indicat este sa-l protejezi, pacat de el sa-l uzezi prematur. Pentru a proteja eficient un IQOS ai doua variante: Sticker autocolant pentru dispozitivul IQOS, mai ieftin si, uneori mai practic prin faptul ca nu mareste cu nimic dimensiunile dispozitivului sau o husa IQOS. Husa este mai sigura si mai eleganta gasind de cumparat din diverse materiale, cele mai populare fiind husele din silicon sau cele din piele naturala sau sintetica.

Constructiv, husele IQOS pot fi de doua feluri, simple, doar pentru dispozitivul IQOS sau duble, in acest caz in husa avand loc si pachetul de tigarete HEETS. Pentru a fi sigur ca ai ales o husa IQOS buna, dincolo de design care ramane la alegerea fiecaruia, mai ales in cazul huselor simple trebuie avut putina atentie ca modelul ales. In primul rand husa pentru IQOS trebuie sa-ti ofere aces facil la butonul de comanda al dispozitivului si posibilitatea de-a cupla incarcatorul fara sa scoti dispozitivul din husa.

Exista mai multe variante de culoare pentru acest tip de huse, variante atat strict masculine dar si destinate doamnelor.

Husa IQOS black din piele naturala.

Husa IQOS Duo albastra din piele naturala.

Husa silicon full body IQOS, camuflaj.

Asa cum am zis si mai sus, in momentul in care ti-ai achizitionat un dispozitiv IQOS e pacat sa nu-l protejezi. Ai variante atat cu stickere cat si cu huse speciale pentru IQOS. Pentru ca subiectul tigarilor HETTS m-a intrigat intrucatva, promit sa revin cu amanunte despre acest subiect. Din ce inteleg, ar fi una dintre metodele prin care un fumator ar putea renunta mai usor la fumat. cea mai buna husa iqos

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: