Cică au scăzut încasările bulgarilor din turism..Normal, de vină e Dăncilă și PSD-ul

Cică, în luna mai 2019, turismul bulgar a înregistrat prima scădere înregistrată de mulţi ani încoace – cazările sunt cu 7,8% mai puţine în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut, gradul de ocupare în hoteluri este cu 2,3 procente mai mic, iar veniturile din cazări au scăzut cu 2,6% comparativ cu anul anterior, potrivit datelor INS, citate de 24Chasa, citate de HoitNews..

E, ce nu zic nici jurnaliști și nici oamenii lui Boiko Borisov, deși ăștia cu siguranță au gândit-o, pentru scăderea înregistrată de turismul bulgăresc, de vină sunt tot românii. Nu, nu românii ăia care petrec vacanțele la all inclusiv-urile bulgărești, ci românii ăia de la conducere, gen Dăncilă și guvernul PSD. Cu siguranță, din procentele invocate de bulgari că au scăzut, macar 8 sunt reprezentate de românii care au primit tichete de vacanță.

Păi ce facem măi nene, lăsăm bulgarii s-o ia în jos? Oameni serioși suntem noi? Păi după atâta amar de vreme în care le-am băut whisky-ul, le-am halit salata bulgărească și am făcut mișto de ei că cefe late, acu ce facem? Am învestit(noi ca nație) atâția banii în stațiunile lor și acum ne bucurăm la niște tichete de vacanță date de guvern? . Hai, repede și luați cazare pe litoralul bulgăresc, sunt frații noștrii și, oricum pe la noi e ful, e nașpa, e aglomerat și mizerie. Și nici personal nu prea avem…deci, dacă nu v-aț făcut încă vacanța, fuga la bulgari că e mai ieftin….tichetele le puteți duce pe la munții noștri, oricum și acolo prețurile sunt umflate când vine vorba de cazare pe tichete de vacanță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: