Chiar că e cel mai bun mop rotativ…

Acesta este un articol relativ scurt despre cel mai bun mop. În urmă cu 5 ani lăudam unul dintre cele mai bune seturi de curățenie și anume setul Kring AMBER, set ce conține o găleată cu centrifuga din inox si 2 rezerve de mop rotativ, din fibră. Câteva păreri despre acest mop am postat pe blog prin luna iunie 2017 și, sincer să fiu, nu mă așteptam ca după 5 ani acest mop să mai existe fizic în casă și culmea, să ne facem treaba cu el. Asta în condițiile în care până la această găleată cu mop să fi dat cam aceiași bani pe niște alternative mai ieftine.

În fine, ideea este că dacă vrei un mop bun care să te și țină o perioadă de timp cât mai lungă, cred că cea mai bună alternativă este asta: setul Kring AMBER. Știu, posibil să pare o idee cam scump dar na, uite, au trecut 5 ani și mopul încă este funcțional. Cred că la momentul acela am plătit pe el undeva în jur de 130 lei. Ca și acum, era o idee mai scump decât alte seturi de curățenie dar se pare că am ales ce trebuie. Chiar încercasem un fel de top 3 cele mai bune seturi de curățenie de la momentul acela. Deși exista o promovare mai acerbă pe celelate două mopuri rotative, am ales varianta cu Kring AMBER, variantă ce pare că făcut toți bani.

Acum, de final, că tot mi-am amintit de mopul ăsta, după mai bine de 5 ani de folosință, a apărut și prima problemă. Plasticul de la baza mopului rotativ, locul unde intră coada mopului, a crăpat. Cum era păcat de el că a fost un mop bun, l-am bandajat frumos cu bandă izolatoare și acum e ca nou. Nu știu dacă mopul efectiv va mai ține 5 ani dar cu siguranță anul acesta nu cumpăr alt mop. Și chiar dacă o să fac lucrul ăsta, știu ce mop să-mi iau, știu care este cel mai bun mop rotativ. Am dovada timpului….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: