Cele mai ieftine trotinete electrice doar la Flanco le gasesti

Pentru ca internetul se misca mai greu zilele astea, cautand sa vad pe unde apar la capitolul trotinete electrice pentru adulti in lista lui google, am dat despre o reclama care suna cam asa: cele mai ieftine trotinete electrice doar la flanco. Curios ca tocmai trateasem subiectul trotinetelor electrice pentru adulti, m-am dus sa vad minunea…nu de alta, dar poate mi-a scapat ceva si un mic update e binevenit.

In total, pe site-ul flanco sunt 11 trotinete electrice. Dintre cele 11 trotinete de pe flanco.ro cateva sunt vandute si in marketplace-ul emag, la acelasi pret. Intradevar, sunt trotinete ieftine dar, asa cum ziceam si in in articolul de ieri, cand vine vorba despre trotinete electrice, parca nu as cumpara chiar cea mai ieftina trotineta electrica. Si daca tot am ajuns sa vad cele mai ieftine trotinete electrice, sa nu ma intorc totl dezamagit, asa cum am recomandat si ieri o trotineta buna, o fac si azi…Trotineta electrica FreeWheel Rider Trend.

Acestea fiind spuse, concluzia este ca, flanco or avea preturi bune la multe produse, or avea si gama destul de mare la altele dar cand vine vorba de trotinete electrice, cautarile incep intodeauna de aici=>www.emag.ro/search/trotinete+electrice?ref=autosuggest

Asta e, sa-i dam Cezarului ce e al lui…cele mai ieftine trotinete electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: