Cele mai bune scaune pentru masa din bucătărie

Vrem nu vrem, masa din bucătărie rămâne epicentru multor familii. Aici se mănâncă, aici se iau hotărâri, aici este locul în care familia petrece o mare parte din timp. Acesta este și motivul pentru care, pentru confort, ai nevoie de niște scaune bune, confortabile.

La o primă vedere, cele mai populare scaune pentru bucătărie par a fi scaunele de bucatarie Kring Havana. Aceste scaune se vând la set de 4 scaune și cred că popularitatea vine din prețul relativ decent per bucată.Altfel,așa cum se vede și din poze, scaunele de bucătărie Kring Havana arată interesant și există și pe alb pentru cei ce nu au cu ce asorta galbenul. Cum ziceam, prețul este unul bun, marca Kring fiind una dintre mărcile deținute de Dante Internaționl așa că, dacă vreți niște scaune decente la un preț bun, marca Kring poate fi oricând o alegere care să împace și bugetul pentru că mai mereu există reduceri consistente la scaune marca Kring dar și ochiul estetului.

Dimensiuni scaun Kring Havana

  • lățime 46 cm
  • înălțime 85 cm
  • adâncime 44 cm

Ce ar mai fi de zis despre aceste scaune. Sunt scaune ce pot fi utilizate atât în bucătărie cât și în living, sunt ieftine, sunt ergonomice, sunt recomandate până la 150 kg și au spătar, un aspect foarte important din punctul meu de vedere. Un alt aspect ține de design. Cum ziceam, arată interesant și au un design ok ce poate plasa favorabil aceste scaune în mai multe idei de amenajare a bucătăriei sau a livingului.. Setul de 4 scaune de bucătărie Kring Havana are picioarele din lemn iar șezutul și spătarul scaunului este fabricat din polipropilena tapițate cu PU. Adică cu o piele artificială pe bază de poliuretan.

Că tot suntem la capitolul cele mai bune scaune de bucătărie, ar trebui să punctăm și minusurile acestor scaune ce apar printre cele mai apreciate scaune de bucătărie și living. Primul și cel mai important ține de faptul că nu pot fi depozitate prea ușor, forma nu permite stivuirea scaunelor. Al doilea, fiind scaune ieftine, la asamblare s-ar putea să nu meargă chiar perfect. Dar una peste alta, dacă cauți niște scaune de bucătărie bune din punct de vedere al prețului, acestea sunt ok.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d