Cel mai bun gratar electric pentru o bucătărie de apartament. Părereri despre grătarul electric Hausberg de 1250 W

cel mai bun gratar electric

Care este cel mai bun grătar electric pentru o bucătărie de apartament? Întrebarea aceasta și-o pun toți cei care s-au săturat de clasica tigae grătar de pe aragaz care scoate fum de nu mai face face față nici hota dată la turație maximă. Bun, răspunsul ar fi unul destul de simplu, cel mai bun gratar ar fi acela care nu scoate fum. Probabil, unul dintre cele mai laudate la acest capitol este grătarul electric Hausberg, 1250 W…se zice că nu scoate fum aproape deloc, cei ce l-au cumpărat sunt mulțumiți iar prețul este unul decent.

  • Strat exterior neaderent
  • Placă de grătar atașată învelită în aluminiu
  • Cablu detașabil și termostat ajustabil
  • Mânerul și baza nu se încălzesc
  • Scurgere dotată cu tavă pentru adunarea grăsimii
  • Zonă utilizabilă pentru gătit: 25.5cm lățime x 30.5cm lungime
  • 230V, 50 Hz, 1250 W

Astea ar fi detaliile tehnice ale unuia dintre cele mai bune grătare electrice, detalii luate direct din pagina produsului. Cumva, sunt clasice, fiecare vrea să-și vândă produsul. Așa cum am mai zis de multe ori, când vrei să achiziționezi un produs, un grătar electric bun în cazul de față, vrei nu vrei ajungi pe la emag, să vezi ce părere au cei care au cumpărat produsul respectiv.

Bunnnn….parereri despre grătarul electric Hausberg de 1250 W.

Probabil, cea mai bună părere despre grătarul electric Hausberg, și rezonez cu ea, ar fi aceasta: Dispozitivul este OK, dar reclama este un pic exagerata (ca toate reclamele de altfel). Gratarul scoate ceva fum, nu ca un gratar electric obisnuit. Procentul de 95% smokeless este o iluzie. Restul părerilor despre acest gratar electric sunt pe aceiași linie,grătarul electric Hausberg este un gratar bun, care scoate mai puțin fum decât alte tipuri de grătare dar intuiesc că sunt foarte multe persoane care nu au o comparație pentru un astfel de gratar electric, sunt persoane care sunt la prima achiziție de acest gen.

Probabil, prin prisma prețului, gratarul electric Hausberg care nu scoate fum este o alegere bună, austriecii de la Hausberg sunt destul de mult axați pe calitate, produsele lor fiind foarte apreciate. În fine, prin magazine, există o ofertă destul de mare la capitolul gratare electrice cu prețuri mai mari sau mai mici. La capitolul preț, grătrul electric Hausberg se plasează undeva pe la mijloc, poți găsi un grătar electric ieftin dar și ceva ozn-uri cu prețuri pe măsură. Din ce am văzut, un grătar electric bun nu ar trebui să sară de 200 de lei preț de achiție. A, vrei ceva mai wow, poți încerca gratarul electric Tefal OptiGrill…dar prețul este mai ridicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: