Cel mai bun fierastrau circular cu masa

Cand lucrezi cu lemnul, mai ales cand acest lucru este facut mai mult sau mai putin ca hobby, ai nevoie de un fierastrau circular cu masa bun. Cel mai bun daca se poate…ca asa e la hobby, vrei cele mai bune scule. Cum oferta este destul de bogata, care este cel mai bun fierastrau circular cu masa? Pe care il alegi pentru a fi multumit de alegerea facuta?

Momentan am vazut ca exista ceva reduceri la sculele marca Einhell, marca ce are in portofoliu un fierastrau circular cu masa bun, destul de apreciat si  atragator pentru hobby-sti, Einhell TC-TS 2025 U, atat prin prisma pretului dar si a performantelor. Clar, nu acesta este cel mai bun fierastrau circular cu masa dar pentru un regim de lucru decent, daca nu-l grabesti si nu ceri de la el mai mult decat este dispus sa ofere, este un fierastrau circular bun ce merita achizitionat. Dintre beneficiile oferite de modelul Einhell TC-TS 2025 U se remarca masa extensibila ce ofera posibilitatea lucrului cu obiecte de dimensiuni mai mari, turatia de 5 000 rpm dezvoltata de un motor decent de 1 800 W. Dimensiunea discului de taiere este de 25 cm si prin reglaje se poate obtine taieturi de 85 mm la 90° si respectiv 65 mm la 45°. Despre disc…pentru rezultate si mai bune, este recomandat  sa se inlocuiasca cu unul mai calitativ.

Vezi pretul actualizat.

Un alt fierastrau circular cu masa foarte bun si foarte apreciat, deja suntem in zona sculelor profesionale,  este Makita MLT100 1500 W. Aici avem un fierastrau circular cu masa  stationar, montabil pe un banc de lucru. Marele avantaj al acestui circular cu masa este, dincolo de fiabilitatea si calitatea produselor Makita, chiar masa. Masa se poate extinde ajungand la o latime de 1155 mm si o lungime de 835 mm.  Daca inca suntem la capitolul activitati de hobby, despre Makita MLT 100 chiar putem spune ca este cel mai bun fierastrau circular cu masa. Puterea motorului este de 1500 W, dezvolta 4300 rpm,  iar dimensiunea discului este de 26 cm. Se poate regla pentru taieri in diverse unghiuri, adancimea taieturii fiind de 63 mm. Sina de reglaj si celelalte reglaje sunt foarte corecte si se poate lucra in viteza. Clar, chiar daca este vorba doar de hobby, daca exista posibilitati bugetare, acesta ar fi cel mai bun fierastrau circular si ar merita achizitionat pentru ca calitatea si posibilitatile de lucru cu acest circular cresc simtitor.

Vezi pretul actualizat.

Un alt fierastrau circular cu masa bun pentru activitati reduse este si modelul polonezilor de la  Dedra, Dedra 1600W. Marca este mai putin populara pe la noi dar in Polonia, modelul este destul de apreciat. Cumva, ca si performante se apropie de Einhell, deci, un model de fierastrau circular destul de bun pentru hobby. Motorul de 1 600 W dezvolta 5 000 rpm. Adancimea taieturii este una destul de buna, 75 mm.

Vezi pretul actualizat.

In general, in momentul in care ne hotaram sa alegem un fierastrau circular cu masa, primul lucru care ne intereseaza este pentru ce il cumparam, la ce avem in plan sa-l folosim. Apoi, in functie de buget, hotaram ce model vom achizitiona. Dincolo de notorietatea brandului, lucrurile de care trebuie sa tinem cont in alegerea celui mai bun fierastrau circular cu masa sunt: puterea si turatia motorului, turatia dezvoltata, reglajele, finetea taieturii si nu in ultimul rand, elementele de siguranta. Avand in vedere ca la un fierastrau circular se lucreaza cu o panza ascutita la turatii mari, atentia trebuie sa fie foarte mare.

cel mai bun fierastrau circular cu masa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: