Cea mai bună saltea autogonflabilă pentru camping în funcție de raportul calitate-preț

Probabil, dacă ai căutat saltele autogonflabile ai văzut că poți achiziționa o saltea autogonflabilă la prețul unui izopren bun. Un exemplu în acest sens fiind salteaua autogonflabilă Quechua Basic F400. Da, este o saltea autogonflabilă ieftină însă este aceasta variantă una mulțumitoare? Sincer, eu nu aș alege această saltea din două motive: Greutatea și Volumul. Nu mai zic de faptul că la capitolul confort această saltea se ridică doar puțin deasupra unui izopren mai de doamne-ajută.

Dar este ieftină și pentru câteva ieșiri la mare cu cortul poate merită dar dacă vrei și ceva drumeție montană, poate ar trebui să cauți o saltea autogonflabilă mai bună. Altfel, pentru mine ar fi câteva opțiuni:

  •  Therm-A-Rest Venture – o saltea autogonflabilă bună, ușoară, de o calitate deosebită  ce beneficiază de un preț mai mult decât decent.
  • Saltea Hannah Leisure 3.8 – o saltea autogonflabilă de 3 sezoane de la un producător de echipament montan foarte respectabil.
  • Saltea autogonflabilă Pinguin Nomad 38 o saltea autogonflabilă foarte apreciată atât pentru calitate dar mai ales pentru dimensiunea ceva mai generoasă comparativ cu alte saltele autogonflabile.

Dacă nu te interesează prețul și vrei musai cea mai bună saltea autogonflabilă pentru camping, atunci alegerea este una simplă, o saltea autogonflabilă Therm-a-Rest, ceva vîrf de gamăAltfel, tehnologia dezvoltată de Therm-a-Rest a fost preluată și de alți producători de materiale pentru camping și avem o gamă destul de variată de saltele autogonflabile bune. În articolul de azi aruncăm o privire prin oferta online de saltele autogonflabile pentru camping în încercarea de a găsi cea mai bună saltea autogonflabilă pentru camparea în camping prin prisma raportului calitate-preț. Cum ziceam într-un articol anterior, dacă mergi cu mașina până la locul de campare cea mai bună saltea pentru cort ar fi o saltea gonflabilă clasică, prețul unei astfel de saltele fiind mai mic. Altfel, dacă ești pasionat de drumeții, recomandat ar fi să optezi pentru o saltea autogonflabilă bună. Deși recomandările de mai sus nu se vrea a fi un top al celor mai bune saltele gonflabile pentru camping, oricare dintre acestea merită fiecare bănuț. Până la urmă investiția într-o saltea autogonflabilă bună pentru camping o faci pentru un singur lucru: confortul tău în momentul în care alegi să dormi în cort. Iar la capitolul confort toate aceste saltele autogonflabile excelează.

Vezi mai multe opțiuni pentru saltele autogonflabile

În cazul achiziționării unei saltele autogonflabile este indicată și achiziționarea unui  kit de reparație pentru saltea. De exemplu, saltea Hannah Leisure 3.8  se vinde inclusiv cu acest kit ănsă nu toate saltelele autogonflabile beneficiază de acest kit.

%d blogeri au apreciat: