Cea mai buna sala de fitness din Iasi

Daca esti din Iasi sau din imprejurimi si te-ai hotarat sa mergi la sala, cu siguranta ti-ai pus intrebarea: Care este cea mai buna sala de fitness din Iasi? Cu siguranta ai primit mai multe raspunsuri, fiecare recomandare venind cu plusuri si minusuri. Parca te-ai hotarat, ti-ai facut un top al salilor de sport din Iasi si ai inceput sa vezi care este sala cu pretul cel mai bun. Poate ca cea mai buna sala de fitness din Iasi are si pretul abonamentului cel mai mare si daca tot dai un ban pe abonamentul la sala vrei ca totul sa fie perfect. Dar crezi ca este posibil ca, platind un abonament de doar 110 lei ca momentan este promotie sa ai aces zilnic la 24 de sali de fitness din Iasi? Nu crezi?

Care sunt conditiile ce trebuie sa le indeplinesti pentru a avea acces la cele mai bune sali de sport din Iasi? In primul rand trebuie sa ai un telefon cu Android sau IOS pentru a putea instala aplicatia Abonamente Sali. Apoi trebuie sa alegi unul dintre cele trei pachete disponibile: Vip 110 lei, Gold 165 lei sau Basic 60 lei abonament la sală cu doar cinci intrări lunare.

La o simpla cautare pe net dupa „cea mai buna sala fitness Iasi” in primele rezultate intoarse se regasesc sali de finess care sunt incluse in aplicatia Abonamente Sali, deci, poti face antrenament azi intr-o sala din centru ca maine sa mergi sa faci sauna in alta parte. Misto, nu? Exista si o harta cu amplasarea celor mai bune sali de fitness din Iasi.

Care sunt beneficiile daca optezi pentru achizitionarea unui astfel de abonament?

1. Castiga timp – merg la sala cea mai apropiata de ei oricand vor;
2. Castiga bani – platesc mai putin decat pe un abonament obisnuit la o sala;
3. Reinnoirea automata a abonamentului – fara batai de cap (abonamentul este de tip subscription box);
4. Pot anula abonamentul oricand doresc asta, fara motive sau explicatii;
5. Nu sunt legati de nicio sala, pot merge oriunde si oricand doresc;
6. Primesc periodic sfaturi de dieta, alimentatie, antrenament, organizare si motivatie;
7. Acces pe viata la aplicatia ESX si consultanta de orice natura din partea [AT]Team Romania;
8. Indiferent de ce abonament aleg, il pot schimba cu altul sau sa-l intrerupa oricand;

Momentan aplicatia este activa doar pentru Iasi, a fost lansata anul trecut si, din ce inteleg, urmeaza sa se extinda si pentru alte orase.cea mai buna sala fitness iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: