Cea mai bună piscină gonflabilă pentru curte – caracteristici și recomandări

Potrivit părerilor de pe internet, cea mai bună piscină gonflabilă, la mare concurență cu modelul  BestWay Fast Set cu Filtru, pare să fie piscina gonflabilă cu o capacitate de 3.853 litri a celor de la Intex, Easy Set 305 X 76, 3853 L. Desigur, o piscină gonflabilă nu poate fi comparată cu o piscină clasică fie ea și una din fibră de sticlă însă dacă faci abstracție de spațiu și pui în balanță prețul, piscina gonflabilă este o alternativă.  Da, o piscină gonflabilă este un compromis însă are un mare avantaj prin prețul de achiziție. În condițiile în care vara lui 2020 este ceva mai restrictiv în privința mersului la mare, ștrand sau piscina publică, tot mai multe persoane sunt interesate de o piscină gonflabilă. Cea mai bună piscină gonflabilă. Printre cele mai populare piscine gonflabile văd că sunt piscinele marca Intex, deci, foarte posibil că de aici să alegi cea mai bune piscină gonflabilă pentru curte.

Dacă ar fi să fac un tot al celor mai bune piscine gonflabile strict pe necesitățile mele, ținând totodată cont atât de prețul piscinei, de calitatea materialelor din care este fabricată aceasta dar și de capacitate, cel mai probabil aș alege una dintre următoarele trei modele de piscine gonflabile:

  1. Piscină gonflabil gonflabil Intex Easy Set 305 X 76, 3853 L cu pompă filtrantă recilculară inclusă.
  2. Piscină gonflabilă BestWay Fast Set cu Filtru 366 x 76 cm, 5377 L
  3. Piscină gonflabilă rotundă pentru gradină Avenli, 3966 l, 300 x 76 cm

Așa cum spuneam mai sus, un factor important în alegerea unei piscine gonflabile este dimensiunea acesteia. Cu cât mai mare cu atât mai bine…însă trebuie ținut cont și de vârsta copiilor dacă este cazul dar și de spațiul de amplasare a piscinei. Dacă te uiți la capacitatea piscinei vei vedea la specificațiile tehnice că litrii de apă sunt dați pentru 80% din capacitatea piscinei. Cel mai probabil, pentru o bălăceală cu familia este recomandată o piscină cu un diametru cât mai mare. Modelele recomandate mai sus au minim 3 metri, modelul Anveli fiind cea mai mică piscină. În imaginea de mai jos aveți detaliile referitoare la cum să alegi o piscină în funcție de dimeniuni.

Pentru că în cazul piscinelor gonflabile pentru adulți contează foarte mult spațiul interior al piscinei, o alegere bună în acest caz este piscina  BestWay Fast Set cu Filtru 366 x 76 cm, 5377 L, o piscină de capacitate medie totuși, însă cu un raport calitate preț bun.Având un diametru de 366 cm, această piscină gonflabilă oferă spațiu suficient pentru patru persoane adulte. Potrivit normelor UE, piscina gonflabilă BestWay este recomandată copiilor cu vărstă mai mare de 5 ani și doar sub supravegherea unui adult. Deși la achiziționarea acestei piscine gonflabile veți primi și un kit de reparație, trebuie avut grija ca locul în care va fi instalată piscina să fie cât mai curat posibil, să nu existe denivelări sau alte muchii ascuțite care pot deteriora piscina. Ca rezistență, piscina gonflabilă BestWay Fast stă destul de bine, acesta fiind și motivul pentru care această piscină este recomandată ca fiind una dintre cele mai bune piscine gonflabile. Cu pereți laterali în 3 straturi de PVC și poliester ranforțați cu un inel gonflabil separat, piscina este suficient de solidă pentru a asigura confort dar și durabilitate în timp.

Pentru preț și mai multe detalii, click aici!

Dacă la începutul articolului spuneam că cea mai bună piscină gonflabilă pentru grădină este  Easy Set 305 X 76 mă bazam odată pe părerile pozitive de care beneficiază marca Intex și a doua oară pe faptul că piscina este fabricată din SUPER-TOUGH™, un material laminat compus din 3 straturi separate ce dau durabilitate și rezistență. Deși capacitatea este puțin mai mică decât la modelul anterior, citind păreri despre piscina gonflabilă Easy Set 305 X 76, 3853 L cu pompa filtranta recilculara inclusa, mi-a plăcut un comentariu: Nu m-am așteptat să fie asa de încăpătore. Intram toata familia, copilul are loc linistit sa se joace in el. Si este loc si de o saltea pe apa. Si este din material rezistent. Recomand☺

Pentru preț și mai multe detalii, click aici!

În concluzie, cea mai bună piscină gonflabilă este aceea care reușește să acopere nevoia de spațiu pentru membrii familiei, să poată fi achiziționată la un preț corect și să fie rezistentă în timp, pentru acest lucru trebuie ținut cont și de perioada de garanție oferită de producător. În condițiile în care o piscinele recomandate au un preț mediu de 300 lei, deși este un obiect sezonier, dacă o poți folosi două sezoane fără probleme, cred  că merită achiziția.

%d blogeri au apreciat: