Cea mai bună mașină de găurit cu acumulator pentru acele momente în care chiar ai nevoie

Cât ar fi casa ta de mică sau cât de atehnic ai fi, uneori realizezi că dacă ai avea o mașină de găurit cu acumulatori ai putea rezolva o mulțime de chestii prin casă. Cred că dintre toate sculele de bricolaj cea mai utilă este o mașină de găurit cu acumulator. Zic acest lucru odată din experiență și a doua oară din prisma unuia care se lovește cel puțin odată de două ori pe lună de o situație în care utilitatea unei astfel de mașinării este evidentă. Fie că e vorba de dat o gaură, fie că e vorba de înșurubat sau deșurubat ceva, lucrul se simplifică dacă ai o mașină de găurit cu acumulator. Dacă te uiți un pic prin magazinele de profil sau prin cele on line, vei vedea că ai de unde alege o mașină de găurit cu acumulator suficient de bună astfel încât să nu fii nevoit să apelezi la un meseriaș sau la un prieten care are o astfel de unealtă. Și prețurile nu sunt mari, cu câteva sute de lei vei găsi o mașină de găurit bună pentru astfel de momente. Dacă mai ai și un set de biți….

Vezi prețul și ce conține setul

În condițiile acestea, nu știu dacă este musai cel mai bun exemplu, dar setul din imagine este destul de popular și pentru două sute și ceva de lei primești o mulțime de chestii. Clar, nu sunt vârf de gamă dar sunt mai bune decât nimic. În altă ordine de idei, sfatul meu ar fi să urmăriți prin Lidl când mai apar oferte la mașini de găurit cu acumulator și să luați o mașină de găurit Parkside. Văd că au apărut la vânzare și pe emag câteva scule Parkside dar prețul e peste ce apare în oferta Lidl, deci, cred că merită așteptat o astfel de promoție.

Așa, la o trecere rapidă peste oferta de mașini de găurit cu acumulator, cea mai cinstită astfel de mașinărie pare să fie Steinhaus PRO-CD18M. Steinhaus ăștia sunt un brand deținut de emag, îi urmăresc de multă vreme și au crescut frumos. Lucrul acesta nu ar fi fost posibil doar cu promovarea, era nevoie și de calitate. Și, la capitolul acesta, cel puțin în cazul mașinii de găurit Steinhaus PRO-CD18M, deși este trecută la clasa hobby, raportul calitate-preț este foarte bun și la prețul acesta oferă destul de mult.

 • Comutator mod culpu, cu urmatoarele selectii: gaurire – insurubare – percutie;
 • Inel selectie cuplu, cu urmatoarele setari: 21 + 3;
 • Comutator selector viteza: masina are doua trepte de turatie, una pentru insurubare la turatie mica si celalata pentru gaurire la turatie mare.

 • Masina de gaurit are un LED incorporat care mareste vizibilitatea suprafetei de lucru.
 • Acumulatorul are capacitatea de 2000mAh Li-Ion si este dotat cu LED-uri care semnaleaza nivelul de incarcare al bateriei.
 • Mandrina este confectionata din metal conferind o mai buna utilizare in timp.
 • Incarcatorul este dotat cu LED, acesta semnaleaza atunci cand bateria este incarcata.
 • Cutia de transport si depozitare a masinii de gaurit si insurubat are doua locuri pentru acumulatori, in cazul in care doriti achizitionarea unui acumulator de rezerva.

Și pentru că tot ziceam la începutul articolului despre biți și alte conexe, și mașina de găurit Steinhaus PRO-CD18M vine cu câteva astfel de cadouri…biți, burghie.

 • 7 x Capete de 25 mm pentru insurubare (plat 6mm, PH1, 2buc. PH2, PZ1, 2buc. PZ2)
 • 2 x Burghie de metal pentru lemm (Φ6; Φ8)
 • 2 x Suporti magnetici de 60 mm.
 • 2 x Burghie de metal pentru piatra (Φ6; Φ8)

Ca un ultim sfat, știu că încă toată lumea visează Bosch…dar pentru performanțele alea pentru care Bosch a intrat în istorie, căutați într-o plajă de preț superioară.

%d blogeri au apreciat: