Cea mai bună friteuză cu aer cald ieftină: Heinner HAF-1250BK?

Toată lumea vrea friteuze cu aer cald pentru a găti sănătos. Dacă mai găsești și o friteuză cu aer cald ieftină și bună, te-ai scos. În fine, cum pe blog încercăm să discutăm cât mai mult despre marca Heinner, dacă vrei o friteuză cu aer cald bună, friteuza cu aer cald Heinner HAF-1250BK, 1250 W, 2.5 L, vas antiaderent, timer 30 min este o astfel de alegere. Mă rog, personal dacă ar fi să aleg o friteuză cu aer cald ieftină, chiar dacă Heinner sunt recunoscuți pentru raportul calitate-preț, în cazul alegeri unei friteuze cu aer cald ieftină m-aș îndrepta mai degrabă către friteuza cu aer fierbinte „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg cu o putere de 1500 W si o capacitate a cosului de aprox. 2.6 Litri și pot beneficia și de transportul gratuit. Asta așa, că tot a mărit emag-ul costurile de livrare.

Cumpără friteuză cu aer cald și vei avea transport gratuit și un cadou la alegere

Revenind la friteuze cu aer cald ieftine, Heinner are două astfel de friteuze cu aer cald în portofoliu. Prima, este cea amintită mai sus, friteuză aer cald Heinner HAF-1250BK, 1250 W, 2.5 L, vas antiaderent, timer 30 min chiar este o friteuză cu aer cald ieftină…aproximativ 215 lei plus transport. Cea de-a doua friteuză cu aer cald ieftină de la Heinner este Heinner HAF-1300WH, 1300 W, 2.6 l tot o friteuză cu aer cald ieftină doar că ceva mai puternică și o idee mai scumpă. Și e albă…În fine, chiar și cu această alternativă, tot cred că dacă 50-60 de lei nu contează atât de mult în momentul în care vrei o friteuză cu aer cald ieftină și bună, alegerea cea mai indicată rămâne friteuza cu aer cald Airfryer Maestro Hausberg, care, la fel ca friteuzele ieftine de la Heinner este dotată cu termostat și temporizator, are aceiași capacitate de 2.6 Litri însă este mai puternică, 1500W comparativ cu ce oferă friteuza cu aer cald Heinner.

Dincolo de puterea celor 3 friteuze cu aer cald date ca exemplu de friteuze ieftine, dacă e să cauți păreri despre cele mai bune friteuze cu aer cald ieftine, modelul celor de la Hausberg se va regăsi mult mai des printre părerile despre friteuze cu aer cald. Altfel, friteuza cu aer cald Heinner rămâne o alternativă doar dacă chiar vrei o friteuză cu aer cald ieftină.

Cea mai bună friteuză cu aer cald ieftină…

de la Heinner are următoarele caracteristici tehnice: Putere 1250 W, capacitate coș de 2,5 litri și a vasului de 3,6 litri. Ambele sunt lavabile dar în condițiile în care cumperi o friteuză electrică o cam cumperi pentru a găti cartofi prăjiți deci, este mult mai importantă capacitatea coșului. O altă caracteristică a friteuzei cu aer cald  Heinner HAF-1250BK ce merită luată în calcul la alegerea unei friteuze cu aer cald bune este termostatul reglabil. În cazul friteuzei cu aer cald Heinner, termostatul iti permite sa reglezi temperatura la nevoie, oferindu-ți control pe o plajă largă de temperatură, de la  0-200˚C. Totodată, frriteuza cu aer cald heinner este dotată și cu un timer ce poate fi reglat la 30 de minute pentru a evita ca mâncarea uitată la gătit în friteuză să nu se ardă. Din păcate, în era digitalizării, friteuza cu aer cald de la Heinner este dotată cu un panou de control mecanic. Deh, friteuză cu aer cald ieftină…

Vezi preț friteuză aer cald Heinner HAF-1250BK, 1250 W, 2.5 L

Cea mai bună friteuză cu aer cald este

considerată a fi friteuza cu aerfierbinte ce gătește fără ulei a celor de la Hausberg. Diferența de preț nu este una exorbitantă iar dacă vrei o friteuză cu aer cald ieftină, e de luat în seamă și această friteuză: Friteuză cu Aer Fierbinte Airfryer Magic Digital Hausberg, termostat, temporizator, 1500 W, 2.6 Litri, afişaj LCD. Denumirea completă..

Friteuza cu aer fierbinte „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg cu o putere de 1500 W si o capacitate a coșului de aprox. 2.6 Litri. Tehnologia unică de gătit cu aer fierbinte face ca aerul fierbinte să se rîspândească constant, rapid și uniform în tot compartimentul de gătit al friteuzei. Astfel, ingredientele vor fi gătite perfect, indiferent de rețetele alese. Friteuza cu aer fierbinte „Airfryer Magic Digital” de la Hausberg este dotată cu afisaj digital LCD. Controlul se face tot prin panoul digital cu afișare.

Altfel, pentru oricine dorește sa mănânce și să trăiască cât mai sănătos, friteuza cu aer cald ieftină de la Hausberg are următoarele caracteristici:

  • Control temperatura intre 80 si 200°C.
  • Temporizator de pana la 30 de minute.
  • Cos din metal cu protectie de teflon de 2.6 litri.
  • Circuite cu protectie dubla pentru urmarirea procesului de prajire al mancarii.
  • Piese ce pot fi spalate in masina de spalat.
  • Element de incalzire din otel inoxidabil 304.
  • Protectie supraincalzire, picioare anti-alunecare.
  • Alimentare: 230V / 50Hz.
  • Putere: 1500 W.

Garanția oferită de producător este de 24 de luni. Ca fapt divers dacă achiziționezi friteuza Aer Fierbinte Airfryer Magic Digital Hausberg, termostat, temporizator, 1500 W, 2.6 Litri și afişaj LCD poți beneficia pe lângă transportul gratuit și de un cadou.

Cumpără friteuză cu aer cald și vei avea transport gratuit și un cadou la alegere

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: