Cea mai bună drujbă pe benzină-recomandări, păreri

cea mai buna drujbă benzinaChiar dacă e cumpărată pentru folosință ocazională, o drujbă pe benzină prezintă anumite avantaje în comparație cu celălalt tip de drujbă, drujba electrică. De la forța dezvoltată de motor și până la lipsă limitării cauzate de rețeaua electrică, care, uneori este inexistentă sau se află la distanță mare, drujba pe benzină prezintă niște avantaje fiind o unealtă ce nu ar trebuie să lipsească dintr-o gospodărie. La ce ofertă bogată există în magazine, probabil întrebarea cum aleg cea mai bună drujbă pe benzină există în mintea oricui. Cel puțin la nivel de hobby, cea mai bună drujbă pe benzină pare a fi drujba Husqvarna 236 cu motor de 1.9 CP și lama 36 cm. Cam scumpă cei drept dacă ne uităm la ofertă, dar este un etalon în momentul în care vrei o drujbă bună.

Husqvarna rămâne un nume de referință în materie de drujbe fiabile, fac drujbe bune de mulți ani atât pentru profesioniști cât și pentru amatori. Despre modelul Husqvarna 236 au păreri bune nu numai utilizatorii de ocazie, dar și profesioniștii care au încercat-o pentru treburi mai complexe, specifice meseriei lor. De departe aceasta drujba Husqvarna poate fi considerată una dintre cele mai bune drujbe pe benzină când vine vorba de exploatare semi-profesională. Este un model care va face față unui regim de utilizare semi-intensiv, deoarece este dotată cu un motor pe benzină puternic, de 1.9CP.

Vezi prețul actualizat aici

Clar, utilizarea unei drujbe cu motor puternic necesita cunostinte avansate de intretinere, nemaivorbind de o atenție ridicată fiind vorba de o unealtă care poate deveni extrem de periculoasă în condiții de exploatare neconformă, dar, într-o mână atentă va fi un ajutor de nadejde in sectionarea bustenilor și nunumai. Husqvarna 236 vine echipată cu o lamă de 35cm, adecvată și pentru utilizare ocazională în gospodărie, viteza lanțului fiind de 16.3m/s suficient pentru un randament optim în finalizarea promptă a orcărei sarcini.

Din moment ce drujba pe benzină Husqvarna 236 cântărește doar  4.7Kg greutate, această drujbă poate fi folosită și de începători fără a întâmpina mari probleme în manevrarea acestui model de drujbă. Fiind vorba de una dintre cele mai bune drujbe pe benzină de pe piață, drujba de la Husqvarna este dotată cu frână de lant, mâner secundar pentru manevrare mai ușoară, opritor cu gheare pentru o pozitionare eficientă la secționare dar și cu un sistem automat de tensionare a lanțului (asamblare usoara).

Un alt mare avantaj de care trebuie ținut cont în momentul în care vrei să achiziționezi o drujbă bună pe benzină este functția de lubrifiere automată, care te scutește de grija uzurii premature. Drujba Husqvarna 236 cu motor de 1.9 CP și lama 36 cm. este prevăzută cu această funcție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: