Cea mai bună cameră video endoscopică din persepectiva raportului calitate/preț

O cameră endoscopică este un gadget de care, uneori te trezești că ai mare nevoie. Dincolo de activitățile în care ai nevoie să vizualizezi în locuri greu accesibile, în condițiile în care prețul unei camere endoscopice nu este unul foarte ridicat, din sertarul cu gadgeturi nu ar trebui să lipsească o astfel de cameră endoscopică. Care este cea mai bună cameră endoscopică și ce preț area aceasta? Prețul plătit pentru camera endoscopică ține de fiecare persoană în parte, un exemplu de cameră endoscopică bună din acest punct de vedere este camera flexibilă endoscopică ReLax, o cameră relativ ieftină, ideală pentru gospodărie.

Din ce am căutat pe internet să văd ce caracteristici ar trebui să aibă o cameră endoscopică bună, majoritatea celor care caută o cameră endoscopică bună, vor ca aceasta să fie rezistentă la apă și să fie dotată cu un cablu cât mai lung, majoritatea dorind de cele mai multe ori să inspecteze țevile de scurgere. Avantajul camerei endoscopice ReLax este că pe lângă cablul lung de 1 metru și 20 de centimetrii, vine însoțită și de un magnet, un cârlig și o oglindă, foarte utile în momentul în care vrei să recuperezi un obiect dintr-un loc greu accesibil.

Prețul acestei camere este undeva până în 150 de lei și cred că pentru un astfel de gadget este un preț corect. Altfel, în condițiile în care s dorește achiziționarea unei camere video endoscopice profesionale, prețul este unul mult mai ridicat. De exemplu, una dintre cele mai bune camere video endoscopice recomandate pe diverse forumuri și grupuri de discuții este o camera wireless flexibila tip „sarpe” cu ecran LCD SS-CS14, vândută de spy-shop.ro, dar prețul de aproape 800 de lei nu o face prea atrăgătoare dacă nu există aplicabilitate ridicată pentru această cameră.

În altă ordine de idei, la un preț decent, căutând prin magazine, un top trei al camerelor video endoscopice cu un raport calitate /preț bun, ar fi următoarele camere endoscopice:

  1. Camera flexibilă endoscopică ReLax-o cameră decentă, prevăzută cu lumină LED situată în vârful unui cablu flexibil de 120 cm, ce poate fi îndoit și orientat în orice direcție, astfel încât să îți ofere o imagine perfectă și clară.
  2. iUni SpyCam M2, lungime 2 m, rezistenta la apa– Din păcate această cameră endoscopică functioneaza doar cu telefoane cu sistem de operare Android, telefonul trebuie sa suporte functia OTG, si trebuie sa accepte conectarea unei camere externe, deci, atenție la acest aspect în momentul în care doriți să achiziționați această cameră.
  3. iUni Spion EE10, 10m, rezistent la apă– cameră utilizabilă doar prin conectare la un laptop sau PC. Marele avantaj, lungimea cablului, 10 metri…ideal pentru a inspecta țevile de scurgere.

În acest mic top al celor mai bune camere video endoscopice m-am limitat la o marjă de preț de maxim 250 lei. Așa cum am zis și mai sus, dacă se dorește achiziționarea unei camere video endoscopice profesionale, prețul de achiziție al aceste poate ajunge și la câteva mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: