bicicleta recuperare varstnici

Cea mai bună bicicletă fitness pentru vârstnici este bicicleta orizontală

În condițiile în care mișcarea este limitată în această perioadă, persoanele în vârstă sunt categoria cea mai afectată de această situație. Deși se recomandă efectuarea de exerciții fizice pentru menținerea într-o formă cât mai bună, majoritatea optând pentru o formă sau alta de antrenament la domiciliu, bicicleta de fitness fiind preferată de foarte mulți oameni, nu toate tipurile de astfel de aparate de fitness sunt optime pentru persoanele în vârstă sau cu anumite probleme medicale.

Potrivit unor studii, cea mai bună bicicletă de fitness pentru persoanele din această categorie este bicicleta   orizontală. În condițiile în care o bicicltetă pentru fitness orizontală are un preț ceva mai ridicat față de restul bicicletelor medicinale de antrenament, pentru că persoanele vârsnice au nevoie de o poziție cât mai comodă fără a pune presiune pe oase și articulații, la un buget acceptabil ar fi recomandat Vitarid-R, o bicicletă de fitness  pentru mâini și picioare, fără șa pe care se poate pedala acasă, stând relaxat în fotoliu.

Vezi aici cele mai populare biciclete de fitness orizontale

Desigur, bicicletele de fitness orizontale sunt destinate tuturor persoanelor care doresc să facă mișcare și antrenamente acasă însă, în cazul persoanelor în vârstă, acest tip de bicicletă este recomandat tocmai pentru poziția comodă din timpul antrenamentelor.

Cele mai bune biciclete fitness orizontale

Deși gama bicicletelor de fitness orizontale este ceva mai redusă decât în cazul bicicltelor de fitness verticale de unde poți alege fără probleme o bicicletă fitness iefină,  și aici ai câteva modele de unde poți alege. Alfel, în funcție de buget poți alege cea mai bună bicicletă orizontală pentru fitness. Desigur, există o mulțime de topuri pentru cele mai bune biciclete de fitness însă alegerea acesteia ține de mai mulți factori, unul dintre aceștiia fiind prețul. După cum am spus, bicicletele de fitness orizontale sunt ceva mai scumpe însă sunt aceste biciclete de sport sunt recomandate pentru persoanele în vîrstă sau cu diverse afecțiuni. Mai jos o să las câteva dintre cele mai bune biciclete de fitness orizontale urmând ca pe viitor să încer câte un articol separat pentru fiecare model în parte.

bicicleta recuperare varstnici

Dacă te raportezi la ideea de bicicletă de fitness, despre Vitarid-R ai putea spune că este un compromis. Deși la capitolul păreri despre Vitarid R lumea este mulțumită, poți fi ușor sceptic. Vitarid-R este poate cea mai simplă dintre bicicltetele de fitness. După cum se vede și în imagine, este un cadru pe care s-a montat un angrenaj. În condițiile în care prețul este foarte mic în comparație cu alte biciclete de fitness orizontale, acest aparat este recomandat persoanelor în vârstă care au nevoie de mișcare. Această bicicletă nu se bazează pe intensitatea antrenamentului ci pe faptul că pune sângele și musculatura în mișcare. Având mișcări fluide, deși se pot seta mai multe trepte de intensitate, corelat cu dispozitivul pentru antrenarea brațelor face din această bicicltetă de fitness o alegere bună pentru seniori. Pentru preț și mai multe detalii click aici

Una dintre cele mai bune biciclete fitness orizontale atât prin prisma raportului calitate/preț dar și prin complexitatea exercițiilor ce pot fi efectuate cu această bicicletă. TECHFIT R500 este o bicicletă magnetică orizontală, foarte comodă, gândită pentru a fi prietenoasă cu genunchii. Constructiv, dotată cu o șa reglabilă, bicicleta orizontală TECHFIT R500 oferă o poziție foarte comodă pentru pedalat. Este indicată atât persoanelor în vârstă dar celorlalte categorii. Bicicleta magnetică orizontală TECHFIT  R500 este echipată cu un scaun cu spătar confortabil, ergonomic având textura care permite ventilarea. Bicicleta are sistem de frânare magnetică ce poate fi setat pe 8 nivele de rezistență, sistem inertie volanta de 6 kg si afisaj electronic LCD fiind o bicicletă orizontală ideala pentru toate grupele de vârstă. 

Este una dintre cele mai ieftine biciclete orizontale care se bucură de reviewuri foarte bune. Dacă nu vrei să plătești un preț prea mare pentru o bicicletă orizontală bună, care să merite prețul, TechFit R500 este o alegere bună.

Este o altă bicicletă orizontală pentru fitness foarte apreciată. Este alternativa pentru cei ce vor o bicicletă de fitness cu o volantă mai grea. Comparativ cu modelul anterior, Zipro Easy este dotată cu o volantă de 8 kg. Bicicleta orizontală Zipro Easy asigură o mișcare uniformă și fluidă antrenând mai multe grupe de mușchi din zona picioarelor, feselor și abdomenului fiind utilă atât pentru exerciții cardio dar și pentru cei ce vor să slăbească. Totodata, în vederea prevenirii accidentărilor, pedalele lui Zipro Easy au fost prevăzute cu niște curele ajustabile ce fixează foarte bine talpa piciorului prevenind alunecarea lui. Mai mult decât atât, această bicicletă este construită din materiale calitative, rezistente, fiind recomandată persoanelor de maxim 150 kg.

Acesați link-ul pentru mai multe detalii și preț

1 thought on “Cea mai bună bicicletă fitness pentru vârstnici este bicicleta orizontală”

  1. Pingback: Vreau să cumpăr un aparat de fitness multifuncțional și am căutat păreri despre Total Crunch Evolution - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: