Ce s-a citit bine în 2021

Deși aproape a fost lăsat în paragină, în virtutea inerției și a celor scrise în trecut, acest blog a adus ceva trafic. În condițiile în care inspirația și cheful de scris a fost în alte părți, la alți scrijelitori ai internetului, eu, aici, am reușit să public doar 9 texte în anul de grație 2021. Din cele 9 texte două au fost de umplutură….unul a fost ceva similar cu cel de azi, despre statisticile blogului iar celălalt despre un topor. Deci, una peste alta, am scris cât de cât serios doar 7 articole. În speranța că la anu voi fi o idee mai prolific, las mai jos top 5 articole citite în 2021.

Așa cum anticipam la statisticile pentru anul trecut, interesul pentru gin a confirmat, articolul despre gin a intrat în top direct pe prima poziție. Altfel, a revenit în top articolul despre aparatele de vâslit în locul cișmelelor de grădină.

Cum a fost un sărac în texte publicate, cu speranța că la anul voi reuși mai mult, nu-mi rămâne decît să vă urez tradiționalul La mulți ani, Sărbători fericite!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d