Ce cadou să iei unei fetițe de 5 ani pentru ziua de naștere

Ideea este că dacă nu complici lucrurile, poți alege liniștit un cadou pentru o fetiță de cinci ani chit că te vei apuca să cauți pe internet idei cadouri zi de naștere fetiță 5 ani sau mai știu eu ce alte idei ți-au mai trecut prin cap la momentul acela. . Altfel, e mai complicat puțin. Cel puțin în cazul de față a fost. Toată povestea a fost, pe repede înainte, cam așa: O colegă de grădiniță de a ficei mele și-a serbat ziua de naștere la un loc de joacă. Și a invitat mai mulți copii. Apoi, cu vreo câteva zile înainte de eveniment copilul s-a îmbolnăvit și au anulat petrecerea. Săptămâna trecută ne-am trezit din nou cu invitație, că s-a reprogramat petrecerea. Fiind o săptămână mai complicată am amânat cumpărarea unui cadou, că ne-am gândit ca și prima oară că e treabă simplă, avem un mall la 5 minute și cu siguranță găsim noi un cadou pentru o fetiță de 5 ani. Doar că ce să vezi, aici lucrurile s-au complicat, pentru că soția a intrebat-o pe mama sărbătoritei ce îi place copilului, să avem o idee de cadou. Și să vezi surpriză….fetița noastră, mai băiețoasă așa, era pasionată de Cars. Și dacă primește cadou ceva cu personajele din seria Cars ar fi minunat…Și să vezi cum bântuiam vineri seara prin mall cautând cadou pentru o fetiță de 5 ani pasionată de personajele Cars.

Pare simplu, personajele din Cars au fost într-o vreme de găsit peste tot, încă este plin online-ul de ele doar că din magazinele fizice au cam dispărut produsele cars. Iar dacă te gândești că poți găsi ceva pentru fetițe de 5 ani din seria Cars…mult noroc. Cred că singura chestie care suna cât de cât a cadou ar fi fost un LEGO Cars doar că era din seria Duplo, pentru copii de 2 ani. Și cu siguranță, copilul ăsta pasionat de Cars îl avea deja. Într-un final am găsit ceva cu personaje din Cars dar la băieți. Și am încropit un cadou pentru o fetiță de 5 ani care și-a dorit de ziua ei un cadou cu personaje din Cars. Și după ce am luat la rând toate magazinele din mall în care am crezut că aș putea găsi ceva ce ar avea legătură cu subiectul am reușit și din 3 magazine diferite am încropit un cadou.

Șapcă Fulger McQueen – ar fi fost cadoul ideal pentru un băiețel nu pentru o fetiță. Dar aia e, v-am zis că e greu să găsești produse Cars în general iar ceva din seria Cars pentru fetițe e aproape imposibil. În fine, ideea este că ieri, când am luat-o pe fii-mea de la grădiniță, sărbătoriata purta șapca cu Fulger McQueen.

Masinuta diecast Disney Cars 3 – Lee Revkins – Aici am fost puțin malițios, am ales personajul Lee Revkins pentru că era o mașinuță mov și pare a fi mai aproape de ideea de cadou pentru o fetiță. Fie ea și pasionată de Cars.

Un set, ghiozdănel + plastilină Cars – Destul de interesant modul de prezentare și ok atât ca idee de cadou pentru fetițe dar și pentru băieți.

Cam asta a fost epopeea cu alegerea unui cadou pentru o fetiță de 5 ani pasionată de personajele din Cars. Teoretic, ar trebui să continui articolul cu câteva idei de cadou pentru fetiță de 5 ani însă, cred că ar fi mai adecvată abordarea separată a subiectului. Un lucru este cert, pasiunile copiilor mici au suferit niște modificări. Și am să exemplific în articolul următor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: