Căutam oglindă pentru baie și am descoperit mobilă suspendată pentru baie

Dacă tot am stat zilele trecute și m-am uita după oglinzi, fiind vorba în principal despre amenajarea băii, m-am trezit cu o mulțime de idei interesante prin care poți transforma radical o cameră de baie. Bani să ai că rezolvi totul fie că optezi pentru mobilă de baie clasică sau mobilă de baie suspendată. În general, așa cum ziceam și în articolul de ieri, la noi, băile au dimensiuni relativ reduse și este destul de complicat să jonglezi cu spațiul disponibil astfel încât să ai o cameră de baie wow, ceva la modul băilor prezentate prin reclame. Cumva, spațiul ne obligă să ne limită la o baie frumoasă și practică. Pentru că e greu, în baie ai mașină de spălat, ai coș de rufe, ai cada sau cabina de duș, eventual ai și un bideu(ceea ce recomand) și ți-a mai rămas de mobilat doar zona ghivetei. Aici să zici că te poți organiza, poți opta pentru un dulap de baie cu oglindă pentru a câștiga ceva spațiu iar în partea de jos, la fel, o mască pentru ghiuvetă ce îmbină utilul cu esteticul. Și dacă tot ziceam că am văzut o mulțime de idei despre cum ai putea amenaja baia, azi câteva exemple de mobilier suspendat pentru baie.

Set 5 piese de mobilier pentru baie Double Vanity Ago – Cel puțin oglinda aia panoramică face toți bani. Altfel, dacă intri pe link să vezi prețul, parcă nu e chiar atractiv să mobilezi baia însă ca sursă de inspirație pentru ceva idei de la care să pornești dacă ai în plan să mobilezi baia cu mobilă suspendată este ok. Desigur, în condițiile în care ai două lavoare de calitate, o oglindă de baie mare, luate individual nu cred că e diferență foarte mare de preț. Dacă pare atractiv pentru cineva, dimensiunile acestui set de mobilier suspendat pentru baie, sunt următoarele:

  • 1 masca pentru lavoar cu dimensiunile 120x45xH50 cm
  • 2 lavoare, fiecare cu dimensiunile de 121×46.5xH20 cm
  • 1 oglinda 120x2xH60 cm
  • 1 lampa cu dimensiunile 30x11xH8 cm
Vezi aici mai multe detalii, preț dar și alte idei de mobilă suspendată pentru baie

Pentru cei ce vor o pată de culoare în baie, am găsit și un set de mobilă suspendată baie pe roșu. Prețul este ceva mai accesibil față de primul model dar și dimensiunile acestui set de mobilier pentru baie sunt ceva mai reduse fapt ce o poate face valabilă și pentru amenajarea unei băi de apartament. Setul de mobilier baie suspendat LUC cu lavoar este construit din MDF lucios, roșu cu alb și conține un lavoar ceramic de 80 cm.

Pachetul conține:

  • 1 x Oglinda
  • 1 x Lavoar
  • 1 x Baza mobilier
  • 2 x Corp suspendat
Vezi aici mai multe detalii și prețul actualizat

Pentru cine are suficient spațiu în baie, mobilierul de baie suspendat este o opțiune. Desigur, prețul în acest caz este ceva mai mare dar în articolul de azi facem abstracție de preț și ne uităm la ceva idei de mobilă baie suspendată. Ca să fiu puțin malițios, cine are o baie cât o garsonieră nu cred că se mai uită la preț ci pune mai degrabă accent pe stil și eleganță. Dacă spațiul din baie mi-ar permite, aș opta pentru mobilier suspendat pentru baie, deși poate părea ceva mai scump, mobila suspendată în baie conferă câteva beneficii majore. Unul dintre acestea ar fi că poți păstra curățenia mult mai ușor neavând foarte mult mobilier pe podea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: