Cautam o varianta la foarfeca de taiat fier beton Stanley

Am avut pana acum ceva vreme o foarfeca de taiat fier beton Stanley dar acum nu mai dau de ea. Ori a fost imprumutata de tata cuiva si nu mai stie ori, cineva a imprumutat-o definitiv. Pacat de ea ca era o foarfeca de taiat fier beton buna. Bine, cam toate sculele Stanley sunt bune, am avut ocazia sa lucrez de cateva ori cu astfel de scule si nu prea am ce sa le reprosez.

Cum urmeaza sa demarez ceva santier, am inceput cu organizarea prin magazie, sa fac ceva ordine, sa am o idee pe unde sunt imprastiate sculele si sa stiu de unde sa le iau cand o fi nevoie. Asa am aflat ca foarfeca de taiat fier beton Stanley a disparut.

Cleste fier – beton Stanley 1-95-565, 600 mm / 24″

Desi nu arde momentan, m-am uitat sa vad la ce pret se mai vinde o foarfeca de taiat fier beton marca Stanley. Asa cum ma asteptam, o foarfeca  buna, care sa taie fier beton gros, sare de 150-200 lei. Cele cu care poti taia fier beton de pana la 10 sunt ceva mai ieftine.

Cum la preturile astea cautam si o varianta la foarfeca de taiat fier beton Stanley, am gasit la pret bun, clestele de la  Joka, www.emag.ro/cleste-joka-pro-germania-fier-beton-l-900 un cleste de taiat fier beton ce pare a fi pe aproape de Stanley. Am cautat ceva pareri despre aceasta foarfeca de taiat fier beton si in general oamenii sunt multumiti, e o foarfeca de taiat fier beton buna, pret bun. Probabil ca asta va fi varianta castigatoare, nu cred ca e cea mai buna foarfeca de taiat fier beton dar, la pretul asta si la dimensiunile de taiere cred ca e o foarfeca de taiat beton bun….chiar daca nu e Stanley.

cea mai buna foarfeca taiat fier beton

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: