Câți bani are Sean Dyche, antrenorul lui Everton

Teoretic e greu să spui exact câți bani are cineva, că sunt lucruri complexe, nu se limitează treaba asta doar la cash-ul din buzunare. Dar, așa, ca idee, poți să ai o idee despre ce avere are o persoană. De data asta am luat la puricat internetul pentru a afla câți bani are Sean Dyche, antrenorul lui Everton. Ca idee, Sean Dyche, se zice pe internet că ar avea o avere ce se învârte în jurul sumei de 40 milioane de dolari.

Cumva, deși pare mare, suma nu ar trebui să surprindă pentru că din ce se știe, Sean Dyche are un contract cu Everton până în 2025 în valoare de vreo 5 milioane de lire. Tot din ce se știe și s-a scris în presă, Sean Dyche ar mai fi primit și un bonus de vreo 3 milioane lire pe motiv că a reușit să salveze Everton de la retrogradare. Deja, una peste alta sunt 8 milioane de lire. Bine, presupun că banii ăștia sunt împărțiți cu secunzii dar grosul tot la Sean Dyche merge.

Una peste alta, în condițiile în care Sean Dyche este unul dintre antrenorii bine plătiți din Premier League, averea aia de aproximativ 40 milioane dolari vehiculată prin presă pare credibilă. Că o mai avea omul investiții, proprietăți și nu s-a apucat de făcut bani la vârsta asta. Înainte de a semna cu Everton, Sean Dyche a fost pentru aproape 10 ani atrenor principal la Burnley. Nu merg cu căutările în spate, mă limitez la faptul că, în 2018 Sean Dyche a semnat o prelungire de contrac cu Burnley și era vorba de 2.5 milioane lire pe an. Și s-a ținut de contract până prin 2022.

Deci, cumva, articolul ăsta l-am scris să umplu timpul, că inițial, aveam prin arhivă un articol despre cum l-am considerat eu pe Sean Dyche cel mai bun antrenor din Premier League sezonul trecut. Asta așa, că e antrenor din ăla clasic, cu lungă și pe a doua, cu hai să-i rupem dacă nu putem să-i facem din talent. Antrenor din ăla cu palmă grea cum s-ar zice. Dar n-am mai scris asta, m-am luat de treaba cu contabilitatea lu Sean Dyche și, probabil o s-o fac și pentru alte personalități. Că e un motiv bun de a mai afla una alta și nu cere nici un efort prea mare pentru a scrie câteva cuvinte despre treaba asta.

În altă ordine de idei, pe parcusul sezonului o să mai revin la Sean Dyche și la Everton…Pentru că da, dacă ai și un pic de umor, Sean Dyche e de urmărit. Că e vulcanic și e spectaculos în declarații. Și sper să scape și anul ăsta de la retrogradare pe Everton…că la ce jucători n-au adus, cât ar pune el biciul pe jucători, Everton are slabe șanse să se mai salveze și anul acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: