Câteva păreri despre televizoarele marca Hisense

Cel mai probabil, cine vrea un televizor bun pentru care prețul este pe locul doi, se va întreba de două ori dacă un televizor Hisense este o alegere bună. Cel mai probabil va merge către televizoare mai populare pe la noi, LG, Samsung, Philips. Tocmai în situația asta ne aflăm și noi, avem nevoie de un televizor nou, nu ceva din top cele mai bune televizoare dar ceva care să merite banii. În principiu am pus ochii pe un televizor Hisense, acesta fiind și motivul pentru care scriu și acest articol. Poate ajută pe cineva pe viitor. Pentru că am găsit atrăgător modelul QLED Smart HISENSE 50E7HQ, cu puțina mea pricepere am pornit la căutat păreri despre televizoarele Hisense. Cum ziceam, destul de complicat, marea bătălie pe piața televizoarelor se dă între producătorii cu ceva vechime pe la noi. Dar se pare că Hisense vine tare din urmă… și vine cu păreri bune. În altă ordine de idei, cel puțin pe emag, că e ușor de făcut comparații și pus filtre de căutare, există televizoare Hisense pentru toate buzunarele.

  • Cel mai ieftin televizor marca Hisense este modelul Hisense 32A4BG, 80 cm, Smart, HD, LED. Nu știu dacă ar fi cea mai bună alegere la banii ăștia dar se pare că dacă nu ești pretențios și vrei un televizor cu diagonală de 80 poți să-l iei în seamă.
  • Dacă vă întrebați care este cel mai scump televizor Hisense, sper că sunteți curajoși să deschideți linck-ul următor… Televizor Mini LED Smart HISENSE 75U9GQ, Ultra HD 4K, 190 cm. Sper să merite banii că eu am închis repede pagina de produs când am văzut cât costă. Simncer, mi-am pipăit rinichii. În fine, și pe parte de preț putem să ne dăm cu părerea despre televizoarele Hisense.
  • Mai este un filtru pe care îl folosesc destul de des atunci când fac o achiziție, numărul de stele obținute de produsul respectiv. Deși la capitolul review-uri televizoarele Hisense nu dă pe afară, am găsit câteva modele de televizoare marca Hisense care au reușit să adune maximul de stele, 5.

Primul lucru care mi-a atras atenția căutând păreri despre televizoarele marca Hisense a fost că este cea mai populară marcă de televizoare din China. Normal, gred că e greu cu Samsung în China. În fine, am mai găsit că istoria mărcii Hisense se pierde în negura vremii în China aia comunistă. Dar nu ne interesează neapărat, cred că mai relevant ar fi faptul că marca Hisense a pornit să cucerească lumea după ce, pe metoda lor clasică, au pus banul pe masă și au achiziționat rând pe rând niște branduri celebre. Așa se face că dintre marile și răsunătoarele achiziții făcute de chinezii de la Hisense au fost o fabrică Sharp în Mexic cu drepturi de utilizare a mărcii Sharp la televizoarele vândute în America de Nord și de Sud. pentru vreo 24 milioane de dolari, apoi a urmat achiziționarea a 95% din Toshiba Visual Solutions pentru 113 milioane, apoi, că mai aveau ceva mărunțiș, au cumpărat și marca Gorenje de la sloveni. Practic, la momentul actual, Hisense este un monstru care produce de toate, la fel ca și celălat nume mare producător de televizoare din China. Partea bună ar fi că totuși produc relativ ieftin în comparație cu competiția și părerile ar fi că au un raport calitate preț decent. Altfel, dacă mai vreți păreri despre marca Hisense, cică ar fi implicați și pe la Hitachi dar și prin multe alte locuri. Cam asta ar fi partea de istorie a mărcii Hisense. Acum, căutând informații despre marca Hisense mi-am amintit că au fost promovați intens în timpul Campionatului Mondial din Qatar, sponsor principal. Pe pagina lor oficială apare că au băgat bani în sport…Sponsori pe la Leeds United, PSG și prin mai multe locuri.

Revenind la televizoarele Hisense, s-ar părea că au patentat câteva tehnologii pe care le regăsim la momentul actual la destul de multe alte mărci de televizoare. Cum au vreo 18 locuri unde produc diverse, cel mai probabil televizoarele Hisense aduse în Romania sunt fabricate și asamblate în China. ..pentru că nu am găsit informații despre cum ar fi măcar asamblat în alte părți. Asta așa, că mi-e greu să cred că sunt aduse din fabrica din Mexic.

Modelul QLED Smart HISENSE 50E7HQ, cel pe care l-am ochit eu pare destul de interesant la prima vedere, procesor Quad Core, display QLED cu diagonală 126 cm, 4K Ultra HD. La pixeli nu mă pot pronunța că mi-e greu să zic ceva…dar 3840 x 2160 cred că e binișor. Altfel, pentru că au devenit importante următoarele chestii la un televizor smart din zilele noastre, zic cei de la Hisense că modelul asta are liber la aplicațiile momentului: Netflix, YouTube, Amazon Prime, Rakuten TV, Disney+, Twitch.

Și dimensiunile sunt ok, poate o idee cam mare în comparație cu vechiul televizor însă nu cred că deranjează. Pentru că nu vreau să-l pun pe perete, pe mine mă interesează dimensiunile cu stand. Și astea sunt: 111.7 x 27.4 x 70.3, greutatea fiind aproape 12 kg.

Din punct de vedere al prețului, așa cum fac de fiecare dată când achiziționez ceva mă uit pe la un preț median.

2 thoughts on “Câteva păreri despre televizoarele marca Hisense”

  1. Sa nu incurcam afacerile cu calitatea produsului.Daca este echipat cu display AUO tot chinezarie se numeste… LG are display mult mai calitativ, care bate Samsung lejer, indiferent ce tip :HD, 4k sau led.Parere mea este ca LG momentan are cele mai bune ecrane, iar la un TV asta conteaza in primul rand.

  2. Foarte corect, am prins ceva discuții cum că la nivel de ecrane sunt doi producători mari și lați. LG și Samsung… acum, problema este că puțină lume reușește să vadă diferența cu ochiul liber…idea este să fie fiabilitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: