Câteva păreri despre șampon Forcapil fortifiant, șampon recomandat pentru a stopa căderea părului

Răsfoiam dimineață un catalog Dr.Max și mi-a căzut privirea pe un șampon Forcapil. Și mi-a atras atenția prețul de vânzare al acestui șampon destul de recomandat în tratarea căderii părului.

Cum am avut ceva discuții recente legate de faptul că m-a tot pus soția să stau la coada imensă de la Farmacia Tei, m-am dus să văd care este prețul șamponului Forcapil la Farmacia Tei. E, or avea ăștia la farmacia tei produse ieftine însă, dacă vrei să cumperi șampon Forcapil de exemplu, la drmax.ro prețul este mult mai bun. Nu știu dacă este cel mai bun șampon împotriva căderii părului dar na, cred că fiecare are problemele sale și fiecare organism reacționează în felul său. În condițiile în care m-am dus să văd și păreri despre șamponul Forcapil în cel mai bun loc din România(comentariile de pe eMag) cred că merită încercat acest șampon dacă ai probleme cu căderea părului… am găsit și persoane care sunt de părere că șamponul Forcapil împotriva căderii părului a avut rezultate bune dar și persoane care nu au obținut rezultatul dorit.

Apropo de asta, pe la noi nu cred că există un site,forum ceva care să adune recenzii la orice îți trece prin minte…așa că dacă vrei o părere despre un anume produs, trebuie să iei la scărmănat internetul. D-aia zic că de multe ori, dacă vrei să ai o părere despre un produs, să vezi păreri despre șamponul Forcapil de exemplu, pe pagina produsului găsești păreri de la cei care au cumpărat și folosit produsul respectiv.

Revenind la șamponul Forcapil, zice că ar conține keratină hidrolizată într-un procent de 98%, o formulă ce ar trebui să fie identică cu cea din compoziția părului. Pe lângă keratină hidrolizată, șamponul Forcapil mai conține sulfat laureth de sodiu, clorură de sodiu, cocamidopropil betaină, polisorbat 20, poliquaternium-10, pantenol (Provitamina B5), palmat gliceril hidrogenat PEG-200, palmat de gliceril hidrogenat PEG-7, cocoat de gliceril PEG-7, acid citric, hidroxid de sodiu, benzoat de sodiu, parfum, linoal, limonen. Pff…o grămadă chimie în șamponul ăsta…dar măcar cică ar avea rezultate și ar stopa căderea părului.

Recomandarea pentru a obține rezultate cu șamponul Forcapil ar fi ca acest șampon tratament împotriva căderii părului să se aplice odată sau de două ori pe săptămână și să se folosească pentru o perioadă de 2-4 luni și capsulele Forcapil Fortifiant păr și unghii, câte două capsule pe zi.

%d blogeri au apreciat: