Câteva păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat rufe cu uscător cel mai probabil o să-ți atragă aatenția și modelul celor de la Arctic, mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST. Acest lucru se va întâmpla pentru că dincolo de preț și de notorietatea mărcii Arctic, mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST apare prima dacă setezi pe emag să-ți arate cele mai populare mașini de spălat cu uscător. Desigur, rezultatele se pot modifica însă, la momentul acesta, mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST este în fruntea topului la capitolul cele mai populare mașini de spălat rufe pe site-ul emag.

Top 3 mașini de spălat rufe cu uscător

Cum spuneam, topul acesta este relativ, între cele trei modele de mașini de spălat cu uscător există ceva diferențe. Dar azi o să postez câteva păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST. Știu, cu siguranță toți ne dorim cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător însă, prețul și dar și alte aspecte ce țin de capacitate sau afinitățile pentru o marcă sau alta. Fară a fi un review la mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST, acest articol se vrea mai degrabă un loc în care se vor aduna plusurile și minusurile acestui model de mașină de spalat cu uscător. O concluzie rapidă, dacă o mai găsești în promoție la prețul ăsta, este o alternativă de luat în seamă. Dar înainte să tragem păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST, hai să vedem cum se prezintă această mașină de spalat din punct de vedere tehnic, ce știe să facă de o mie șase sute de lei.

De ce să cumperi o mașină de spălat rufe cu uscător

Așa cum bine știți, mașinile de spălat rufe cu uscător se adresează celor care nu dispun de un spațiu adecvat pentru uscare rufelor sau celor care din lipsă de spațiu fizic care să le permită amplasarea atât a uscătorului de rufe cât și unei mașini de spalat, aleg să facă un compromis și să aleagă o mașină de spălat rufe cu uscător. Mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST se încadrează într-un preț mediu al acestui tip de electrocasnice. Nu este nici cea mai scumpă dar nici cea mai ieftină mașină de spălat rufe cu uscător inclus. Prețul accesibil al acestei mașini de spălat derivă și din capacitatea mică, mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST având o capacitate de maxim 7 kilograme la încărcare și doar 4 kilograme rufe la uscare. În condițiile acestea ar fi pretabilă pentru o familie în care cantitatea de rufe spălate/ciclu se încadrează în aceste repere.

Motor Silent Inverter

Fiind o mașină de spălat de generație nouă, modelul Arctic APLWD741262WST este dotată cu un motor silent inverter cu eficiență energetică clasa B, consumul estimativ anual de 1134 kWh fiind un consum relativ redus mai ales în condițiile în care prețul energiei electrice a crescut. Viteza de centrifugare maximă la acest model de mașină de spălat este de 1200 de rotații pe minut si poate fi setată în funcție de tipul hainelor și al țesăturilor pe 4 paliere de turație. La capitolul zgomot, modelul Arctic APLWD741262WST dezvoltă valori comparabile cu cele ale altor modele de mașini de spălat rufe cu specificații similare. Nivelul zgomotului variază între 55 dB pentru spălare și 77 dB pentru centrifugarea rufelor la viteză maximă.

Mașina de spălat rufe cu uscător încorporat Arctic APLWD741262WST este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală și are un design modern o notă distinctivă facînd-o hubloul încastrat într-o cu rama de culoare neagră. Diametrul generos al hubloului și unghiul de deschidere de până la 170 de grade permit încărcarea și descărcarea facilă a hainelor umede sau uscate. Acest model de mașină de spălat cu uscător are dimensiuni de 60 x 50 x 84 cm si, așa cum spuneam mai sus, o capacitate de încărcare de 7 Kg pentru spălare și 4 Kg pentru uscare. Potrivit recomandărilor producătorului dar și părerilor despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST, acest model de mașină de spălat este potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Vezi aici prețul redus pentru mașina de spălat cu uscător Arctic

Beneficii și funcții:

 • Mașină de spălat rufe cu uscator și încărcare frontală;
 • Capacitate de încărcare de 7 kg, potrivită pentru o familie de 3-4 membri;
 • Hublou cu deschidere pe partea stângă;
 • Viteză maximă de centrifugare de 1200 rotații pe minut, și nivel de zgomot de 76 db la centrifugare si 55 db la spălare;
 • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile ExtraSteamHomeWhizMotor Silent Inverter, iar ca funcții, Rapid+Add-In Child Lock si Remote Control.
 • Timer
 • Antișifonare
 • Child Lock
 • Program Rapid+
 • Urmarire programe principale
 • Uscare
 • Abur
 • Remote Control
 • Afișare timp spălare rămas
 • Sistem Add In
 • Sistem electronic de reglare a consumului de apă
 • Program Spălare cu aburi

Mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST face parte din noua generație de electrocasnice Arctic și este dotată cu tehnologia HomeWhiz, tehnologie care te ajută să controlezi și să monitorizezi electrocasnicele din casă prin conectare Bluetooth pe telefon sau tabletă.

Înainte de a puncta câteva păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST trebuie doar să menționez că această mașină de spălat cu uscător se încadrează în programul Rabla pentru electrocasnice, are o garanție de 2 ani ce poate fi extinsă și poate fi achiziționată și în rate.

Așa cum am spus, am adunat câteva păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST.

 • Neasteptat de ok. Miroase putin a plastic la primele spalari, face zgomot de zici ca decoleaza dar zgomotul a disparut si el dupa cateva spalari. Usuca foarte bine. Eu o pot si compara avand si uscator separat de masina (de mai bine de 7 ani) si pot sa zic ca rezultatele sunt similare. Imi place si faptul ca poti personaliza manual fiecare program. De exemplu cel scurt spala standar la 30 de grade dar poti modifica temperatura apei la 60/90 etc sau rotatiile si devine un program de aprox 40 min. Pe scurt, recomand, merita banii.
 • O mașină de spălat cu uscător bună și singura de calibrul ei cu meniul în limba română. Pe de altă parte, un neajuns este faptul că se strânge apă în partea de jos a garniturii de la ușă, care nu se scurge în cuvă și băltește dacă nu o ștergi.
 • Conform specificatiilor – inclusiv bluetooth care merge impecabil, livrare pana in apartament (mi-au luat si masina veche – sunasem pt serviciul gratuit de ridicare, dar inca nu ma sunasera). Sper sa ma tina mai mult ca fosta masina Arctic (6 ani folosita intens pana a inceput sa curga).
 • Destul de multumita de achizitie- raport calitate -pret acceptabila.. Nu reusesc insa sa fac pairing-ul via bluetooth cu telefonul ca sa folosesc si alte programe de spalare, dupa mai multe incercari am abandonat ideea de a continua acest demers. Uneori suna ciudat la centrifugare si la initierea spalariii si inca nu stiu daca ar trebui sa chem un specialist ca sa ma lamureasca daca e ceva normal ca masina sa scoata acele sunete sau nu.
 • Spală și usucă foarte bine. Pentru o utilizare optimă trebuie citite instrucțiunile dar mai ales respectate cantitățile (maxime) pentru spălat și uscare. Cel mai mult îmi place că e „slim”, are o adâncime de doar jumătate de metru!

Acestea au fost doar câteva păreri despre mașina de spălat rufe cu uscator Arctic APLWD741262WST, sunt mai multe și majoritatea sunt păreri bune, oamenii par a fi mulțumiți de această mașină de spălat rufe cu uscător. Din ce am găsit, cele mai multe comentarii negative țin de faptul că uneoriu mașina de spălat este zgomotoasă sau de faptul că nu se pot conecta la bluetooth. În condițiile în care sunt puțini cei ce se plâng de nivelul de zgomot, există posibilitatea ca mașina de spălat să nu fie instalată corespunzător. Cred că o recomandare în acest sens ar fi achiziționarea odată cu mașina de spălat și a pachetului de Montaj Masina de spalat rufe sau Uscator de rufe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: