Câteva păreri despre marca Candy

Candy este un producător de electrocasnice destul de bine reprezentat în România. Deși produce mai multe, notorietatea este dată de mașinile de spălat rufe. E normal, cu mașini de spălat și-a câștigat această marcă notorietatea. Și avem așa:

Desigur, au și uscătoare de rufe independente dar despre acestea altă dată, acum hai să vedem unde sunt produse mașinile de spălat rufe Candy.

Vorbeam acum câteva zile cu un prieten despre electrocasnice. Și am ajuns la mașini de spălat, el fiind proaspătul deținător al unei mașini de spălat Heinner. Tipul foarte calculat și-mi zice că a ales așa pentru că alternativa pentru ce buget avea el alocat pentru mașina de spălat rufe ar fi fost ori Heinner ori o mașină de spălat Candy. Și omul a ales pentru că Candy nu i-a sunat prea bine, s-a gândit că e cineștie ce chinezărie. Dap, destul de greșit, a rămas surprins când i-am povestit că de fapt e cumva invers. Pentru cei ce au intrebări despre marca Candy, gen, unde sunt fabricate electrocasnicele Candy, răspunsul ar fi că e o marcă de electrocasnice italienească. Doar că răspunsul acesta ar fi doar pe jumătate adevărat pentru că, deși electrocasnicele marca Candy sunt fabricate în Italia din anul 1945, în anul 2018 chinezii de la Haer au cumpărat afacerea de la familia Fumagalli.

Cam asta ar fi despre electrocasnicele marca Candy, o marcă de electrocasnice italiană care prin anul 2005 cumpăra una dintre cele mai importante fabrici de profil din China, Jingling, mai apoi o altă fabrică din Turcia ca într-un final totul să ajungă parte din grupul Haer. Deci, cumva prietenul meu avea dreptate șansele ca mașinile de spălat să fie produse în China sunt destul de mari. La momentul acesta nu ar mai fi o problemă, cam trebuie să-ți pui întrebări dacă cumperi ceva și nu este produs în China.

Cam acesta ar fi pe scurt răspunsul la întrebarea legată de cine și unde sunt produse electrocasnicele Candy. O marcă de electrocasnice produse în Italia începând cu anul 1945 ce a ajuns parte a gigantului chinez Haer. Cam asta este globalizarea…O să revin cu câteva articole dedicate acestei mărci de electrocasnice pentru că am observat că oamenii au păreri despre electrocasnicele Candy destul de ok, oamenii mulțumiți.

8 thoughts on “Câteva păreri despre marca Candy”

  1. Pingback: Păreri despre mașina de spălat rufe Candy – Grota Project

  2. Nu recomand cea mai proasta calitate si cel mai prost servce. Din proprie experienta va spun. De o luna si o saptamina am in service un uscator de rufe Candy si nu l-au reparat.Pe garanție scrie 15 zile si ei ma mint de la o saptamina la alta. Firma de neserioși.

  3. Eu am de vreo 3 ani o masina de spalat candy, 7 kg 1000rpm , si nu are nici o problemă. Garanția de 5 ani și clasa a+++ m-a atrasa la ea, la un preț corect, undeva la 870 lei. În viitor iau una de 10kg, fix ce si-a luat o colegă, la recomandarea mea, de asemenea fara probleme. Un vecin si-a luat indesit 8kg, si după o luna o trimite la service, ceva tranzistor ars.

  4. Atita timp cit nu aveti oameni seriosi sa intervina la reparație unei masini candy care era in garantîe și am fost amînat pînă ce a iesit din garantie și acesta este sc Polar Vaslui administrata de Michiu Sorin care este ff neserios,am sa recomand clientii sa se orienteze către o altă firmă care are oameni competenti.Mentionez ca nu sunt sigură persoana care se plînge de serviciile lui.

  5. Soacra mea are Candy Smart Pro cu uscător și e mulțumită. A fost mai ieftină decât LG-ul nostru și sunt luate in aceiași perioadă. Nu pare a fi diferențe între ele, soacră-mea le folosește pe amândouă și e mulțumită. Oricum, electrocasnicele din ziua de azi sunt făcute la normă,tehnologie,led,programe ce nu sunt folosite aproape niciodată. Merg până ies din garanție și apoi alta, că nu se merită reparația..

  6. Pingback: 3 mașini de spălat rufe ieftine, cu capacitate de 10 kilograme al căror preț nu trece de 1500 lei – Grota Project

  7. Am cumparat acum 2 ani masina spalat candy acum s a spart un rulment la cuva mi a s a spus c ă nu se repara cei dela garanti a zis c a schimba cuva cu tot si s a plătes 1500 lei tel 0763637881 ce pot faca zis că e capsulată am cumparato de la altex mioveni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: