Cateva păreri despre „cele mai bune saltele” saltelele Dormeo

Care sunt cele mai populare saltele Dormeo

Mai jos sunt trei dintre cele mai populare saltele Dormeo. Sunt saltelele Dormeo cele mai bune saltele? Răspunsul poate fi subiectiv însă, da, printre cele mai bune saltele se regăsesc și saltelele Dormeo.

Saltea Dormeo  iMemory S Plus 20 cm cu fermitate personalizabilă iMemory S Plus

Saltea Dormeo Ortopedică 18 cm Aloe Vera Plus II

Saltea Dormeo  iMemory Silver 18 cm cu 4 niveluri fermitate iMemory Silver

Am primit azi o informare cum că este promoție la saltelele Dormeo. Se știe, dacă vrei cea mai bună saltea, vei găsi în topul celor mai bune saltele și salteaua Dormeo. Dacă te-ai hotărât și vrei să cumperi o saltea Dormeo, ai parte de campanie de reduceri și la saltele DORMEO operată pe siteu-ul www.top-shop.ro. Campania este ceva mai complexă, pe lângă reducerile Dormeo, în promoție se mai regăsesc celelalte branduri ale companiei și anume

Pentru că promoția este în limita stocului, la reduceri de până la 70%, indicat ar fi să dați un ochi și pe la concurență…pentru că genul acesta de promoții este urmărit și de concurență și cine știe, din două locuri poți alege ceva la un preț mai bun. Din ce am observat căutând păreri despre saltelele Dormeo, cele mai multe sunt la vânzare în marketplace-ul emag sau direct pe site-ul dormeo.ro

Acum să revenimt la cele mai bune saltele, la saltelele Dormeo. Cel mai probabil, ați regăsit saltelele Dormeo în toate topurile despre saltele. Cumva, prezența acolo este justificată…dincolo de marketingul foarte reușit de care se bucură marca Dormeo, calitatea este una bună. Iar dacă mai prinzi și o promoție la saltele Dormeo poți dormi liniștit…ca să zic așa. Dacă tot am zis să caut păreri despre saltele Dormeo, deși pe lângă o saltea Dormeo, cel puțin în zona medie a prețului unei saltele bune poți găsi alternative de saltele de calitate, în articolul de azi voi vorbi doar despre saltele marca Dormeo.

Dormeo este unul dintre liderii din domeniul somnului și activează de peste 15 ani în industria saltelelor. Pe lângă saltele, Dormeo mai produce și perne, pilote sau toppere pentru saltele. Folosesc materiale premiate în în industria saltelelor și au brevetat propria spumă de memorie, Ecocell®, o spumă cu memorie foarte respirabilă și hipoalergenică, ceea ce înseamnă că saltelele Dormeo sunt sigure înclusiv pentru cei predispuși la alergii.

La începutul articolului am posta trei dintre saltelele Dormeo cele mai populare. Deși prețul pare o idee mai mare decât la alte tipuri de saltele cu spumă cu memorie, majoritatea celor care au ales o saltea Dormeo au păreri bune despre această marcă de saltele. Alegerea unei saltele bune ține de mai mulți facori, de buget, de preferințe în funcție de fermitatea saltelei. Așa și în cazul saltelei Dormeo păreri și păreri. O concluzie ar fi aceea că dacă vrei o saltea de calitate Dorme este o opțiune.

Potrivit unor păreri salteaua Dormeo iMemory S Plus de 20 cm ar fi cea mai bună saltea de pe piață. Genul acesta de păreri nu sunt chiar departe de adevăr. Dacă faci abstracție de preț și te uiți la caracteristicile acestei saltele poate fi adevărat, salteaua Dormeo iMemory S Plus este o saltea perfectă pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului, oferind posibilitatea de a regla gradul de susținere și fermitate, de la moale la foarte tare. Cu o grosime de 20 cm, salteaua aceasta oferă 3 zone de confort. Constructiv, materialele ce intră în componența acestei saltele sunt hipoalergenice, iar pentru un confort sporit, pe lângă spuma cu memorie Ecocell avemo altă inovație a celor de la Dormeo, tehnologia Octaspring®, arcurile din spumă. Dacă pui la socoteală faptul că în cazul acestei saltele Dormeo poți opta pentru o garanție extinsă de 15 ani, asta în condițiile în care spun specialiștii, durata de viață a unei saltele este de 7-10 ani, chiar că poți spune că avem cea mai bună saltea.

Verifică dimensiunea și prețul pentru Dormeo iMemory S Plus

Pentru această saltea livrarea este gratuită.

Pentru cei ce au probleme cu spatele și preferă o saltea fermă, o alegere interesantă este salteaua ortopedică Dormeo cu o grosime de 18 cm. Confecționată din spumă Ecocell® fermă ce asigură alinierea corectă a coloanei vertebrale, articulațiilor și a șoldurilor, salteaua Aloe Vera Plus este cea mai fermă saltea din gama Dormeo.

 • Saltea fermă cu contururi de adaptabilitate după linia corpului tău
 • Cel mai bun suport al corpului ce asigură alinierea corectă a coloanei
 • Înălțimea totală: nucleu între 18 cm – 16 cm și 2 cm de spumă cu memorie matlasată pentru a îți îmbunătăți confortul în timpul somnului
 • Nucleul este realizat din noua generație de spumă Ecocell® de înaltă calitate 
 • Învelișul este îmbogățit cu Aloe Vera conoscută pentru beneficiile naturale asupra sănătății
 • Ventilația excelentă și respirabilitatea îmbunătățesc confortul în timpul somnului
 • Potrivită pentru cei care suferă de alergii sau astm
 • 10 ani de garanție extinsă

Verifică dimensiunea și prețul

Teoretic, indiferent de modelul de saltea marca Dormeo pe care l-ai ales, șansele de a avea un somn odihnitor cresc. Pentru că Dormeo este un jucător important pe piața saltelelor și, în condițiile în care la o primă vedere prețurile par o idee mai mari decât în cazul altor saltele, sunt puțini cei care spun că salteaua lor Dormeo nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

5 thoughts on “Cateva păreri despre „cele mai bune saltele” saltelele Dormeo”

 1. Pingback: Atenție mare când cumperi un pat ieftin – Grota Project

 2. Pingback: Cum arată oferta de blackfryday Dormeo - Două.ro

 3. Pingback: Desing nou pentru site-ul Dormeo - Două.ro

 4. Pingback: Câte Bufnițe Dormeo sunt? - Două.ro

 5. Pingback: Extra reducere 10% la saltele Dormeo - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: