Câteva păreri despre Biovita Brava XL, o friteuză cu aer cald de mare capacitate

Pentru cine vrea să gătească o idee mai sănătos și vrea să achiziționeze o friteuză cu aer cald cu o capacitate mare, în articolul de azi am adunat câteva păreri despre Biovita Brava XL, o friteuză cu aer cald de mare capacitate. Pe lângă capacitatea mare de gătire a acestei friteuze cu aer cald, părerile despre Biovita Brava XL fac din această friteuză cu aer cald una dintre alegerile interesante. Pe lângă capacitatea de 5,5 L friteuza Biovita Brava XL vine cumva și cu garanția oferită de un brand serios și, luate împreună, aceste două caracteristici cred că oferă un atu atunci când te hotărăști să cumperi o friteuză cu aer cald.

Dincolo de cele câteva păreri despre friteuza cu aer cald Biovita Brava XL găsite pe internet, plecând de la ideea că un factor important în alegerea unei friteuze cu aer cald bună este capacitatea, am pus ceva filtre pe emag și, trag concluzia că dacă vrei o friteuză cu aer cald de mare capacitate, Biovita Brava XL ar putea fi cea mai bună alegere. Când spun acest lucru mă leg și de capacitatea friteuzei dar și de prețul de achiziție al acesteia. Altfel, pentru că de cele mai multe ori, mai ales atunci când vrei să achiziționezi ceva cauți referințe despre produsul respectiv, m-am uitat să văd păreri despre friteuza cu aer cald Biovita Brava XL. Până ajungem la partea tehnică a acestei friteuze cu aer cald, câteva păreri despre această friteuză:

  • Atenție, este foarte mare( voluminoasa și încăpătoare). De gătit, gătește foarte bine, iar comenzile te obișnuiești imediat cu ele. Recomand. Editat ulterior- pentru mine personal functioneaza mult mai ok sa las cartofii prajiti 13 min in loc de 18, si sa-i intorc( pur si simplu scot si scutur bine tava). Nu se usuca si sunt perfecti facuti pe ambele parti.
  • Cuva mare, pot face din start mai multi cartofi prajiti. Dupa ce am invatat sa lucrez cu ea, e o placere. Fara ulei, sanatos si usor de manevrat. Nu ai nevoie de hota. Recomand cu incredere! Merita investitia!
  • Buna ziua! Sunt foarte mulțumită. O am de aproximativ o săptămână si fac zilnic la ea. Copiii mei mănâncă foarte mult cartofi prăjiți, am vrut să renunț la prajeala, de aceea am optat sa o achiziționez. Mâncarea iese mai gustoasa si mai rapid decat la cuptor. Eu cand le întorc carnea, o ung cu ulei de măsline, iar în cartofi pun o lingura de ulei de măsline. O ador! O recomand!

Dincolo de impresia bună cu care am rămas citind părerile celor care folosesc o friteuză cu aer cald marca Biovita, faptul că acest model de friteuză a reușit să adune un rating de 4.92 tind să cred că e alegerea idelă în cazul în care ești în căutarea unei friteuze cu aer cald.

Pe parte tehnică, friteuza Biovita prezintă următoarele caracteristici:

Capacitate: 5.5 Litri
Puterea de incalzire: 1800W
Greutate neta: 5.8 KG
Temperatura de lucru: 80-200°C
Garantie premium: 2 ani
Dimensiuni friteuza (L x l x H): 37 x 31 x 37 cm
Dimensiuni cos (L x l x H): 24 x 21.8 x 11.5 cm

Pentru că de cele mai multe ori achiziționarea unei friteuze cu aer cald are ca scop principal eliminarea/reducerea uleiului din diverse alimente, cartofii prăjiți fiind pe primul loc în decizia multor oameni atunci când vor să treacă de la prăjitul clasic al cartofilor la un airfrey, capacitatea de 5,5 litri a friteuzei cu aer cald Biovita s-ar traduce într-o capacitate de aproximativ 1.4 kilograme de cartofi prăjiți la un ciclu de preparare.

Nu știu ce ar mai fi de spus despre această friteuză, părerile despre friteuza cu aer cald Biovita Brava XL cred că sunt mai mult decât suficiente astfel încât să încline balanța în favoarea acestui model de friteuză. Dar cum am mai zis, e o țară liberă și fiecare este liber să aleagă pe banii lui însă, raportat la părerile despre Biovita existente în piață, cred că dincolo de calitate, există și un raport bun al prețului.

pareri friteuza biovita

De final, pentru că în cazul de față am avut ca reper în alegerea unei friteuze cu aer cald încăpătoare, o friteuză pentru familii numeroase, recte, friteuza cu aer cald Biovita Brava XL, am găsit încă vreo 2-3 friteuze similare. Le las mai jos, mai comparați voi în cazul în care nu sunteți fermi convinși că vă doriți o friteuză cu aer cald Biovita Brava XL.

Deși în articolul de azi am vorbit despre friteuze cu aer cald, fiind vorba despre o friteuză marca Biovita, cu ceva vreme în urmă am scris un articol despre un alt produs marca Biovita și atunci am căutat ceva informații despre marca Biovita. Și, așa cum am zis și mai sus, părerile despre Biovita sunt la superlativ…Un motiv în plus pentru a lua în calcul acest brnd.

%d blogeri au apreciat: