Câteva păreri despre aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q

Dacă vrei un aparat de spălat cu presiune bun, la un preț cinstit, te poți orienta către un astfel de aparat de spălat marca Steinhaus. În timp am tot postat pe blog păreri despre această marcă și am punctat faptul că lumea este mulțumită de aceast brand ce câștigă tot mai multă popularitate în zona de hobby/semiprof. Azi câteva păreri despre aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q. Nu că ar mai fi pre multe de adăugat… Poate doar dacă vrei un aparat de spălat cu presiune bun ce poate fi achiziționat la un preț decent.

Comparație Steinhaus PRO-HPC 18Q vs. Steinhaus PRO-HPC 18+

Ca idee, Steinhaus PRO-HPC18Q, este fratele geamăn al unuia dintre cele mai populare aparate de spălat cu presiune marca Steinhaus și anume, Steinhaus PRO-HPC18+. Mari diferențe între cele două aparate de spălat cu presiune, cel puțin la partea tehnică nu sunt, aici chiar sunt gemene. Diferențele apar ceva mai târziu…la partea de design, la lungimea furtunului și un pic la opționalele din pachet. Desigur, putem trece și diferența de preț, vreo 60 de lei așa. În fine, dacă nu deranjează faptul că aparatul despălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q are un furtun lung doar de 5 metri, cu 3 metri mai scurt decât celălalt, cred că merită achiziția. În caz că cei trei metri contează, alegerea este clară… Steinhaus PRO-HPC18.

Ca o păreredespre aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q ca de altfel la toată gama de mașini de spălat cu jet Steinhaus, un mare plus îl văd în faptul că încă păstrează pompele de apă fabricate din aluminiu. Sunt mult mai durabile și se pare că acest lucru nu afectează prețul de comercializare. Dincolo de faptul că aparatul de spălat cu presiune livrează o presiune ce îi uimește pe mulți, că na, la prețul ăsta lumea nu se prea așteaptă la o presiune de 140 bar chiar dacă aceasta este specificată. Asta aș, ca o paranteză. Altfel,că tot am zis că aparatul acesta de spălat cu presiune Steinhaus este o variantă mai ieftinăa lui Pro-Hpc 18+, pe lângă un furtun mai scurt, în pachet se regăsesc:

  • Aparat de spalat cu presiune;
  • Recipient detergent;
  • Pistol;
  • Furtun 5 m;
  • Tambur pentru rulare furtun;
  • Adaptor cupla rapida cu filtru apa;
  • Lance Multi-Jet;

Face Steinhaus cele mai bune prate de spălat cu presiune? Cu siguranțănu însă, dacă cauți păreri despre produsele Steinhaus, vei vedea că unul dintre cele mai laudate caracteristici sunt cele legate de raportul calitate-preț. Altfel, dacă vrei un aparat de spălat cu presiune ieftin și bun, Steinhaus este de luat în calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: