Câteva informații și păreri despre pantalonii de antrenament Adidas Performance și ce este tehnologia Climalite®

Uneori vreau să aflu lucruri noi, despre subiecte ce nu fac neapărat parte din preocupările mele zilnice.  Un astfel de exemplu este întrebarea: Ce este tehnologia Climalite… Drept urmare, azi ne dăm cu părerea despre pantaloni cu tehnologie Climalite® pentru antrenament, pantaloni ce fac parte din colecția pentru femei, Adidas Performance. Desigur, există și pentru bărbați, există și pentru copii…însă pentru o indexare mai bună a acestui articol, deși la capitolul pantaloni de antrenament pentru femei există o ofertă destul de generoasă, bataia va fi pe pantalonii de antrenament cu tehnologie Climalite de la Adidas. Dap, Adidas rămâne un brand foarte apreciat iar faptul că inovează menține acest brand în fruntea topului preferințelor. În fine, ideea este că articolul acesta vine ca urma a unui anunț prin care se zicea că la pantalonii de antrenament Adidas Performance cu tehnologie Climalite® este o reducere de 60 de lei. Dap, destul de consistentă așa că vezi dacă mai este valabilă oferta…că nu știu când ajungi tu la articolul acesta în căutare de informații despre pantaloni de antrenament Climalite.

Verifică prețul aici-Pantaloni cu tehnologie Climalite®, pentru antrenament

Ce este tehnologia Climalite

Probabil, în momentul în care vrei să achiziționezi ceva echipament pentru sport vei găsi acest termen, tehnologie Climalite. Și te vei întreba ce înseamnă tehnologie Climalite®. Ei bine, climalite este una dintre tehnologiile revoluționare brevetate de Adidas. În cazul tehnologiei Climalite este vorba de un material ușor, parțial bumbac, parțial poliester sintetic a cărui structură permite menținerea unui climat optim din punctul de vedere al temperaturii corpului și al umezelii între piele și piesa vestimentară. Tehnologia Climalite®  o regăsim în foarte multe piese vestimentare de la Adidas….pantaloni de antrenament, șorturi, treninguri, jachete, șepci, tricouri, etc.
Combinația de material sintetic și fibre de bumbac facilitează aerisirea, împingând căldura generata de activitatea corpului si transpirația rezultată în timpul efortului depus la antrenament către straturile exterioare ale țesăturii în scopul eliminarii și astfel pielea rămâne uscată și te bucuri de o senzație răcoroasă.

Probabil, în momentul în care vrei să achiziționezi ceva echipament pentru sport vei găsi acest termen, tehnologie Climalite. Și te vei întreba ce înseamnă tehnologie Climalite®.

Care sunt avantajele oferite de pantalonii de antrenament cu tehnologie Climalite

Dincolo de faptul că sunt incredibili de comozi, cu pantaloni cu tehnologie Climalite® pentru antrenament, din gama Adidas Performance, pielea rămâne uscată  pe toată durata antrenamentului, materialele de bună calitate te va ajuta să ai o temperatură echilibrată a corpului, indiferent de cât efort fizic depui în timpul antrenamentului.  Deși în mare parte tehnologia Climalite are un rol similar cu o altă tehnologie folosită de Adidas, Climacool®, însă este un material mai ușor și astfel atletii care vor să se bucure de libertate de mișcare sporită beneficiind totodată de confortul conferit de aceste sisteme de ventilație trebuie sa il aleaga.

 

1 thought on “Câteva informații și păreri despre pantalonii de antrenament Adidas Performance și ce este tehnologia Climalite®”

  1. Pingback: Care sunt cei mai buni colanți pentru jogging - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: