Cateva cuvinte despre cum alegi cel mai bun fierastrau circular de mana, generalitati

Fierastraul circular de mana este o unealta de taiat foarte populara in randul mesterilor. Se zice ca scula face jumatate din meserie, deci, o mana priceputa inarmata cu cel mai bun fierastrau circular de mana poate face minuni. Si este si foarte practic.Marele avantaj al fierastraului circular de mana este portabilitatea si viteza de lucru. Desi pentru taieri de finete este recomandat un circular cu masa, sunt momente in care ai nevoie de viteza si nu conteaza atat de mult precizia taieturii.

Graphite 1200W-Cel mai bun raport calitate/pret

Cum arata cel mai bun fierastrau circular de mana?

Pretul unui fierastrau circular nu este unul exagerat de mare, prin magazine poti gasi fierastraie circulare de-a dreptul ieftine. Dar nu vrem un fierastrau circular ieftin, vrem daca se poate, la un buget decent sa achizitionam cel mai bun fierastrau circular de mana. Daca esti pus pe treaba si vrei cel mai bun fierastrau circular de mana, cateva lucruri sunt esentiale in momentul in care te-ai hotarat. Verifica promotiile din magazine.

Puterea si turatia motorului, recomandat pentru un fierastrau circular de mana bun ar fi un motor de minim 1 000 w, daca se poate chiar mai mare, se gasesc chiar cu motoare de 1 400-2 000 W. Turatia ideala ar fi de 5000 rpm, asta asa, sa-ti asigure succesul in taierea oricarui tip de lemn.

Reglajele si elemente de protectia muncii, fierastraul circular de mana se bucura de aprecieri in randul utilizatorilor pentru usurinta si universalitatea in exploatare, decci, trebuie sa fie versatil, talpa sa se poata regla pe diverse unghiuri de taiere, reglajele sa fie cat mai precise. Atentie si la elementele de siguranta si protectia muncii atunci cand alegeti un fierastrau circular.

Garantia, majoritatea fierastraielor circulare de mana au o garantie oferita de producator de 24 de luni darin functie de planurile de exploatare pe care le ai, este de preferat sa se opteze pentru o garantie extinsa.

In functie de cele de mai sus dar si de pretul de vanzare, se poate face un mic top al celor mai bune fierastraie circulare de mana destinate folosiri in gospodarie.

2. Fierastrau circular de mana Graphite 1200

Fierastraul circular profesionala GRAPHITE este dotat cu un motor de 1200 W, ce dezvolta pana la 5000 de rotatii pe minut.
Ferastraul are capacitatea de a taia sub unghiuri care variaza de la 0° la 45°.
Grosimea maxima a materialului taiat sub unghi drept este pana la 65 mm, si sub unghi de pana la 43 mm.
Ferastraul este dotat cu un maner blocabil in caz de pornire accidentala, acoperit cu material antiderapant.

Parerile despre acest fierastrau circular sunt foarte bune, majoritatea fiind de acord ca este unul dintre cele mai bune fierastraie prin prisma raportului calitate/pret.

Vezi pretul zilei si mai multe detalii pt.

 

2. Fierastrau circular Bosch Professional GKS 190

cel mai bun circular de manaRomanul este fan Bosch si in cazul fierastraului Bosch Profesional GKS are si de ce, pentru ca modelul dezvolta 5 500 rpm cu un motor de 1 400 W.

Cu 1.400 W, cea mai mare putere a motorului din segmentul sau, pentru un avans rapid la debitarea lemnului de esenta moale si tare.

Cea mai mare adancime de taiere (70 mm) si posibilitate de inclinare (56°) din segmentul sau pentru flexibilitate in orice situatie de lucru

Avand un design compact pentru o manevrare foarte buna, circularul Bosch este prevazut cu o turbosuflanta pentru vedere lipsita de praf asupra liniei de taiere.

Ghidare optimizata a aschiilor pentru o mai buna vizibilitate asupra suprafetei de lucru.

Aparatoare de protectie este robusta din aluminu turnat sub presiune,

Vezi pretul zilei si mai multe detalii pt. Bosch Profesional GKS

 

 

One comment to “Cateva cuvinte despre cum alegi cel mai bun fierastrau circular de mana, generalitati”
  1. Pingback: Fierastrau circular ieftin, Heinner 1400W – Brandabil.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: