Care sunt magazinele care vand cel mai ieftin iPhone 8

Cum prin zona magazinelor online au inceput anunturile legate de Black Friday 2017 si cunoscand experienta anilor trecuti unde iPhone a fost mai ieftin in vinerea negra lucrand la atragerea publicului catre magazinele ce au vandut iPhone ieftin, azi, neavand ce face, m-am folosit putin de google pentru a vedea numarul de cautari legate de iPhone 8. Destul de multi sunt interesati de subiectul iPhone 8 desi, din cauza preturilor destul de ridicate, chiar daca de Black Friday iPhone 8 va fi mai ieftin, grosul celor ce doresc un iPhone se vor orienta catre iPhone 7.

iPhone X disponibil aici

Bun, in asteptarea momentului in care se presupune ca in magazine iPhone 8 va beneficia de un pret bun, ma gandesc ca pe langa telefon, cei ce-l vor cumpara, vor mai lua si o eventuala husa pentru iPhone desi la anumite modele de iPhone aceasta husa vine cadou.

Cum era si normal cel mai ieftin iPhone 8 este modelul cu 64 GB, model ce are pret asemanator cu iPhone7 Plus, ramanand ca reducerea de pret aplicata telefoanelor iPhone de Black Friday sa faca diferenta in momentul in care doresti sa-ti achizitionezi un iPhone.

Desi in momentul acesta preturile la iPhone 8 nu sunt chiar mici, cel putin la eMag, unde exista setarea de-a vedea care sunt cele mai vandute produse, cel mai vandut este iPhone 8, 256GB. Si nu e chiar cel mai ieftin model de iPhone….

Dupa ce imediat dupa lansare a fost ceva agitatie, acum  magazinele, si pe fondul apropiatei perioade de reduceri si-au facut stocurile. Urmeaza sa vedem care sunt magazinele care vand cel mai ieftin iPhone 8….pentru ca, iPhone 8 atrage.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: