Care este cel mai scump gin-Top cel mai scump gin în România

Continuăm cu ginul…Ziceam în articolul despre gin că există un raport între preț și calitate. Dar am mai zis și că fiecare consumator de gin are propriul top cel mai bun gin, aceste topuri fiind făcute pe baza gusturilor fiecăruia. Clar, la câte sorturi și mărci de gin există ar fi și greu. Odată că e greu să le deguști chiar pe toate și a doua oară ține și de preț…cam dai o avere dacă vrei să deguști toate ginurile catalogate drept bune. Tocmai de aceea există atât de multe topuri în care se regăsesc mai multe ginuri cu titulatura de „cel mai bun gin„. Cum sunt la început cu subiectul dar vreau să mă axez pe el, mi-am luat de reper două magazine online ce comercializează gin original de calitate plus emag. Că poți cumpăra inclusiv gin de acolo. 

Top cel mai scump gin

Vedeți prețurile? Mari da, dar se știe că în orice domeniu există și vârfuri, zona aia exclusivistă unde se avântă pasionații și, uneori snobii. Personal nu aș plăti sumele acestea pentru o sticlă de gin, nu sunt încă la nivelul de a aprecia aceste ginuri la valoare lor. Însă, atâta vreme cât acestea există, cu siguranță există o piață pentru ele. Ca idee, pe site-urile de afară am găsit și ginuri mult mai scumpe decât cele trei de mai sus. Clar, în zona cu „cel mai scump gin”, merită să mergi dacă vrei să faci un cadou deosebit unei persoane pasionate de astfel de băuturi. Clar, cel pasionat de gin va aprecia cadoul….Pentru că rar dai greș cu un cadou pe bază de băutură bună. Ca o paranteză, am tot făcut cadouri anumitor persoane, cu anumite ocazii, coniac Vecchia Romagna Etichetta Nera. Dar despre asta, altă dată, acum râmânem la gin.

Fogo Do Sul este un gin fabricat în Germania, într-o distilerie din Hamburg. Cu o concentrație a alcoolului de 45%, acest gin merge pe un mix interesant de fructe și condimente. Este un gin condimentat, batanica acestui gin fiind obținută din macerarea condimentelor precum coriandru, cardamom, scorțișoară, ghimbir, chili și piper împreună cu coaja proaspătă de lămâie și portocală și bineînțeles, boabele de ienupăr. Dup cum ziceam, este un gin scump, se vinde la sticlă de 0.5 și costă 393 de lei. L-am găsit pe site-ul specialdrinks.ro, site specializat în comercializarea băuturilor de calitate. Apropo, dacă sunteți la prima comandă pe site, prin intermediul unui cupon beneficiați de o reducere de 10%.

Voucher SPD10

Așa cum spune și denumirea, avem un gin în care se evidențiază frunzele de coca. Gin Amuerte Coca Leaf White Edition 0.7L este destul de interesant și foarte apreciat în ciuda prețului destul de ridicat. Pe lângă ienupăr, frunze de coca, faptul că producătorii acestui gin au optat pentru adăugarea de Finger Lime, un citric australian, cardamom și coriandru  echilibrează aroma amară și nuanțată a frunzei de coca, oferind ginului o prospețime aparte. În gustul său se regăsesc și note de piper Szechuan și tamarillo sud-american, papaya dar și fructul dragonului.

Acest gin l-am găsit pe alcooldiscount.ro, un alt site de unde poți comanda băutură online. Au o gamă mare de băuturi și o pagină dedicată promoțiilor, pagină în care puteți regăsi tot timpul reduceri.  Din ce spun ei, au cele mai bune prețuri la cel puțin jumătate din ofertă.

Este unul dintre ginurile clasice, fără compoziții exotice. Mai este recunoscut în piață și drept The Original Gin. Belgienii de la Copperhead Distilery merg pe rețeta clasică și reușesc să scoată un gin foarte apreciat doar cu ienupăr, cardamom, coajă de portocală, angelica și coriandru. Așa cum am zis, topul acesta despre cel mai scump gin din România include și emag…există o secțiune destul de stufoasă, ofertă de gin bun pentru toate buzunarele.

Vezi oferta de Gin pe eMag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: