Care este cea mai bună sală de fitness din Timișoara?

Dacă ești din Timișoara sau din împrejurimi și consideri că a venit momentul să mai dai jos din kilogramele acumulate cu ocazia sărbătorilor, cel mai probabil te întrebi care este cea mai bună sală de fitness din Timișoară, cât trebuie să plătești pentru un abonament la cea mai bună sală de fitness din Timișoara. Cel mai probabil vei întreba prin prieteni, vei cere referințe despre cea mai bună sală și mai apoi vei căuta detalii despre aceasta pe internet. Și te vei trezi că ai un top al celor mai bune săli de fitness din Timișoara și e greu să faci o alegere. Ei bine, există o aplicație prin care poți să-ți faci un singur abonament poți avea acces la orice oră, de câte ori vrei, la 23 dintre cele mai bune săli de fitness din Timișoara. Sau poate vrei sa faci antrenamente acasa

Care sunt condițiile ce trebuie să le îndeplinești pentru a beneficia de acces la cele mai bune săli de sport din Timișoara? În primul rând, pentru a avea acces la cele mai bune săli de fitness din Timișoara, o condiție de bază este aceea că trebuie să ai un telefon cu sistem de operare Android sau IOS pentru a putea instala aplicația Abonamente Săli. Apoi trebuie sa alegi unul dintre cele trei pachete disponibile: Vip 110 lei, Gold 165 lei sau Basic 60. Dacă la primele două tipuri de abonament beneficiezi de o intrare zilnică la oricare dintre cele 23 de săli de sport din Timișoara partenere ESX, în baza abonamentului basic ai doar 5 intrări lunare la oricare dintre sălile de sport din Timișoara înscrise în program. Ca o părere personală, abonamentul acesta există doar ca alternativă, cine este hotărât să investească în corpul său va opta cu siguranță la unul dintre abonamentele cu acces zilnic.

Marele avantaj al acestui abonament este acela că poți alege în funcție de deplasările tale în oraș…ai o sală de sport aproape de servici, ai una aproape de casă, plus că poți alterna..poate vrei să încerci și altceva. La o simplă căutare pe internet pentru a afla care este  cea mai buna sala de fitness din Timișoara  vei observa că în primele rezultate oferite de google se regăsesc sali de finess și sport care se regăsesc și în aplicația Abonamente Săli, deci, poti face antrenament azi într-o sală din centru ca mâine să mergi să faci sauna sau yoga în altă parte, cu cele mai bune aparate. Pentru mai multă relevanță, aplicația oferă și o hartă a sălilor de sport din Timișoara.

În urmă cu aproape doi ani, am scris un articol despre aplicația care îți oferă acces la mai multe săli de sport din oraș. La momentul respectiv, aplicația oferea acest beneficiu pentru un singur oraș, pentru Iași. La momentul respectiv, în aplicație erau active 24 săli de sport, acum, după aproape doi ani, numărul sălilor de sport accesibile prin aplicația abonamente săli este de peste 30 iar alături de Iași și Timișoara aplicația este activă și pentru alte orașe din țară.

Care sunt beneficiile dacă optezi pentru achiziționarea unui astfel de abonament care să-ți permită acesul la cele mai bune săli de fitness din Timișoara?

1. Castiga timp – merg la sala cea mai apropiata de ei oricand vor;
2. Castiga bani – platesc mai putin decat pe un abonament obisnuit la o sala;
3. Reinnoirea automata a abonamentului – fara batai de cap (abonamentul este de tip subscription box);
4. Pot anula abonamentul oricand doresc asta, fara motive sau explicatii;
5. Nu sunt legati de nicio sala, pot merge oriunde si oricand doresc;
6. Primesc periodic sfaturi de dieta, alimentatie, antrenament, organizare si motivatie;
7. Acces pe viata la aplicatia ESX si consultanta de orice natura din partea [AT]Team Romania;
8. Indiferent de ce abonament aleg, il pot schimba cu altul sau sa-l intrerupa oricand;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: