Card cadou pentru cumparat carti

Vin sarbatorile de iarna si incep cautarile dupa cadouri pentru cei dragi. Mie mi-ar placea sa primesc cadou carti…In general, de la prietenii apropiati, primesc carti. Se mai intampla uneori sa primesc aceeasi carte de la doi prieteni diferiti sau sa primesc o carte citita deja. Nu-i bai, dar din dar se face rai.

Tocmai asta este motivul pentru care, ideea de-a lansa un card cadou destinat cumpararii de carti, asa cum au facut cei de la libris.ro mi se pare o idee geniala. Ai un prieten si vrei sa-i faci cadou o carte dar nu stii daca o sa-i ghicesti preferintele literare? Pai e foarte simplu. Pe site-ul librariei exista chiar pe prima pagina sectiunea card cadou.

[inbound_button font_size=”16″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”shopping-cart” url=”http://l.profitshare.ro/l/4073350″ width=”” target=”_blank”]Detalii despre cardul cadou aici[/inbound_button]

Pe langa faptul ca scapi de problema unei carti deja citite, mai jos, cateva din avantajele cardului pentru carti:

  • are valori cuprinse intre 10 – 2.000 lei,
  • poate fi achizitionat oricand, 7 zile din 7,
  • se livreaza pe email, la maximum 30 de minute dupa efectuarea platii sau poti alege livrarea la o anumita data,
  • se poate folosi imediat, pentru orice produse de pe Libris.ro,
  • se poate folosi doar pe o singura comanda,
  • Cardul Cadou poate fi previzualizat inainte de trimitere,
  • Cardul Cadou are o valabilitate de 6 luni de la data expedierii lui pe email.

[AdSense-A]Suna bine ideea? Cel putin pentru mine suna si daca era valabil si in octombrie primeam altceva decat doua volume ce tocmai le terminasem de citit. Dar nu e panica, am zis ca dar din dar se face rai, asa ca, in decembrie va astept la un concurs cu doua premii. Unul dulce si celalat…ceva frumos de la Joe Abercrombie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *