Cand vrei sa-i cumperi copilului cel mai bun trenulet electric de jucarie

Trenuletul electric este una dintre cele mai ravnite jucarii. Cum intram in luna cadourilor, un trenulet electric poate fi cadoul ideal. Se gasesc de cumparat multe modele de trenulete electrice, mai ieftine, mai scumpe si chiar exagerat de scumpe daca ne gandim la modelele pentru colectionari. Totuși, s-ar parea ca cele mai bune trenulețe electrice sunt trenulețele electrice Mehano însă și pretul este mai mare. Dar nu cred ca conteaza prea mult cand un copil are asteptari de la Mos Craciun…

Bun, presupunand ca vrei sa-i cumperi copilului tau o astfel de jucarie, in functie de buget, vei incerca sa-i cumperi cel mai bun trenulet electric. De obicei, cand vine vorba de trenulete electrice de jucarie, majoritatea clientilor se indreapta catre seturi ce contin pe langa trenuletul propriuzis si un set de accesorii, nu de alta, dar un trenulet ce se invarte pe o banala sina ovala, o sa-l faca pe copil sa-si piarda interesul destul de repede.

Dupa cum am zis, in magazine se gasesc foarte multe modele de trenulete electrice, drept urmare, am facut o mica selectie cu cele mai bune trenulete electrice de jucarie.

Trenuleț electric cu șine și telecomandă Ice DB

Este unul dintre cele mai calitative trenulețe elctrice. Prețul este pe măsură însă cei de la Mehano fac trenulețe de calitate. este urmașul lui Ice 3, unul dintre cele mai populare trenulețe electrice diferența fiind dată de o dioramă diferită.

Pachetul contine:

  • Tren electric de mare viteza format din 1 locomotiva electrica cu 2 vagoane de calatori si 1 locomotiva mecanica (realizate din metal si plastic);
  • Sine pentru un traseu cerc cu diametrul de 95,5 cm + un traseu adiacent – 15 sine curbe, 1 sina cu trecere la nivel cu calea ferata, 2 sine curbe mici,1 macaz stanga, 1 macaz dreapta si 2 sine drepte;
  • O sursa de alimentare de 230V , cu tensiune sine 0-12V;
  • 11 cladiri, poduri si diverse accesorii, toate fabricate din carton ce necesita asamblare;
  • Tunel din plastic;
  • Diorama din carton 155 cm / 100 cm;
  • Alimentator si variator.

Trenuleț Talgo 350

Vezi imagini si pretul

Talgo 350 poate fi considerat cel mai bun trenulet electric prin prisma pretului si a numarului de accesorii incluse in set. Trenuletul electric Talgo 350 este un tren de pasageri actionat electric de doua baterii LR6. Dupa cum am zis, setul este unul complex, pe langa locomotiva mai avem 2 vagoane centrale, 1 locomotiva de spate iar pentru configurarea traseului avem 22 linii curbe, 11 linii drepte, cate un macaz pentru stanga si unul pentru dreapta, 1 linie de parcare, 1 statie de tren, 1 platforma de statie, 1 semafor, 1 folie cu personaje dar si 10 suporti pentru personaje.

Vezi imagini si pretul

 

Trenuletul electric MOUNTIN SPECIAL

Un alt trenulet electric de jucarie demn de luat in calcul este trenuletul electric MOUNTIN SPECIAL. Nu este cel mai ieftin trenulet electric dar, tinand cont ca este primul pas de la trenuletele de jucarie catre zona colectionarilor, acest trenulet este un cadou ideal pentru copii mai mari de 8 ani. Comparativ cu alte trenulete electrice de jucarie, acest model este mult mai realist, formele si detaliile sunt mult mai apropiate de un tren normal. Setul contine pe langa locomotiva puternica a carei viteza se poate regla si patru vagoane diferite. Setul mai contine si o diorama cu ajutorul careia, trenuletul se misca printr-un peisaj decorat cu copacei, casute si tufisuri, trecand chiar si printr-un tunel.

Vezi imagini si pretul

 

Trenulet electric Thomas si prietenii.

Inspirat din desenul animat Thomas si prietenii, trenuletul electric Thomas este alegerea ideala pentru copii mici, cu varste intre 3 si 5 ani. Faptul ca trenuletul imita personajul din  desene animate, odata cu trecerea timpului este posibil ca interesul pentru acest trenulet sa scada, dar producatorii s-au gandit si la acest lucru si pe langa trenulet se gasesc de cumparat si alte circuite compatibile. Trenuletul electric Thomas este un trenulet calitativ, atragator pentru cei mici iar preturile sunt putin cam mari raportate la continutul setului.

 

One comment to “Cand vrei sa-i cumperi copilului cel mai bun trenulet electric de jucarie”
  1. Pingback: Nu se mai găseste trenulet electric ICE 3 cu dioramă – Brandabil.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: