Cadouri de Moș Crăciun de la Decathlon

Deși anul acesta este mai atipic, pe Moș Crăciun nu cred să-l împiedice o pandemie. Se descurcă el, vine cu siguranță. Posibil să existe ceva probleme cu spirdușii, că or lucra și ei de acasă. Dar nu e problemă, spiridușii de la Decathlon s-au implicat și i-au dat o mână de ajutor Moșului. Și avem trei categorii de produse, categorii din care poți alege liniștit un cadou practic pentru cei dragi.

Acum nu știu voi dar, la mine în familie cadourile utile sunt foarte apreciate. Astfel, sărbătorile sunt momente prielnice pentru o achiziție ce era de multă vreme pe listă. De exemplu, cea mare i-a scris Moșului să-i aducă o bicicletă, să meargă cu tati la plimbare prin pădure….dar să fie roz cu coșuleț. Dacă anul trecut Moș Crăciun a omis această dorință, anul acesta nu mai are încotro, mai ales că a mai crescut și s-a antrenat pe bicicleta văruțului.

Și dacă tot am ajuns la capitolul cadouri utile, prima dată când am intrat într-un magazin Decathlon a fost în iarna lui 2009. Da, a trecut o veșnicie de atunci. Deși magazinul Decathlon din Militari era deschis de ceva vreme, fiind în partea cealaltă a orașului, nu reușisem încă să ajung. Dar m-am dus special, era un viscol crunt, eram echipat de munte, suprapantaloni, geacă de tură…Pioleți și colțari nu aveam. Am mers cu metroul până la Industriilor și apoi pe jos. La întoarcere, aveam bețe de trekking. Și un pedometru. Acesta era cadoul meu de Crăciun pentru viitoarea soție. Două bețe de trekking și un podometru. Era un cadou util, bețele de trekking urma să le folosească în prima ei tură de iarnă pentru revelionul din Munții Rodnei. Tot așa și pedometrul, văzuse la un prieten așa ceva și își dorea.

Pentru că știu că va citi și Moș Crăciunul meu pe aici, mă tot uit lung la geaca asta cu puf. E călduroasă dar parcă e un pic cam mult pentru un Moș ce a fost și el lovit de pandemie. Dar na, bat și eu șaua, că odată pe an e Crăciunul și de nu o fi geaca asta, s-o găsi un cadou sportiv și pentru mine. Că selecțiile sunt destul de consistente și cât de curând se va deschide subiectul legat de Tu ce vrei șă-ți aducă Moșul?

1 thought on “Cadouri de Moș Crăciun de la Decathlon”

  1. Pingback: Știu ce vrei de Crăciun - 5 idei de cadouri de Crăciun - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: