Blenderul Philips Seria3000 HR2041/00 cu putere de 450 W și capacitate de 1 litru este perfect pentru smoothie

Așa cum spune și titlul, pentru a prepara un smoothie și alte treburi ușoare, blender mai bun decât  Philips Seria3000 HR2041/00, 450 W, 1 l, nu cred să existe. Desigur, poți prepara un smoothie cam cu orice alt blender însă, dacă tot vrei un blender marca Philips despre care lumea spune că este un produs foarte bun raportat la prețul de achiziție, ei bine, zic să adun aici câteva păreri despre blenderul acesta.

Înainte de a intra în detalii, cred că ai observat că piața este plină de blendere de diverse puteri, la diverse prețuri, de la diverși producători mai mult sau mai puțin cunoscuți. Cumva, chit că am zis că blenderul Philips Seria3000 HR2041/00, 450 W, 1 l este un blender bun raportat la preț, cel mai probabil, la un preț mai mic vei găsi și alte alternative. Ce scriu eu aici este doar așa, să vedeți că în general lumea este mulțumită de acest blender marca Philips. Altfel, cum ziceam…ai de unde alge, important este să știi cât mai exact pentru ce achiziționezi un blender. Că dacă în 90% din cazuri ai luat un blender pentru a prepara smoothie nu cred că are rost să cumperi un blender de 3, 4, 5 sute de lei.

Pentru că este un simplu blender nu cred că are rost să ne lungim cu prea multe laude la adresa lui, ne ghidăm puțin după părerile celor care au cumpărat și folosesc acet model de blender și apoi, în funcție de necesități, vedem dacă avem nevoie de ceva mai mare, mai puternic și eventual mai scump. Deci, câteva păreri despre blenderul Philips Seria3000 HR2041/00 cu putere de 450 W și capacitate de 1 litru.

Desi face putin zgomot, isi face treaba foarte rapid.
Am comandat inca unul pentru parintii mei.

Practic si usor de curatat.
Pana acum foarte multumita🙂

Foarte bun, bolul este incapator, din plastic, ceea ce il face super usor si, p3 deasupra, are o functie astfel incat sa macine absolut tot, indiferent cat este de incarcat cu mancare. Fac la el si fasole batuta si supe creme, smoothie-uri, sal vinete. Recomand tuturor.

Deci, până acum, păreri despre blenderul Philips Seria3000 HR2041/00 destul de bune, nimeni nu se plânge, nimeni nu are mare lucru de reproșat. Mai sunt păreri despre blenderul Philips Seria3000 HR2041/00 care zic că au fost surprinși că blenderul are doar o viteză. Dar treaba asta scrie și în descrierea produsului, deci, cumva genul acesta de păreri despre blenderul Philips Seria3000 HR2041/00 nu sunt musai obiective. Dar chiar și cei care au remarcat chestia aceasta se declară mulțumiți.

În altă ordine de idei, avem un blender bun raportat la prețul de achiziție, un blender cu o capacitate de 1 litru și o putere de 450 w. Blenderul are funcțiile basic, măcinare, tocare, mărunțire. Se descurcă și cu cuburile de gheață. Altfel, ca orice alt electrocasnic are o garanție de 24 luni.

Printre avantajele acestui mic blender ar fi că se curăță ușor, că e de marcă dacă mai contează lucrul acesta și că, în general, indiferent de preț, model, lumea are păreri bune despre marca Philips. O altă chestie de luat în seamă ar fi faptul că unele chestii din poze sunt doar cu titlul de prezentare, în pachet veți primi doar blenderul și recipientul acestuia.

%d blogeri au apreciat: