Bellaria-Igea Marina, Bayfest un festival de muzica punk rock dar si un loc de vacanta misto

Pentru cei ce vor sa participe la un festival de muzica punk-rock dar vor sa lipeasca de acest eveniment si o vacanta frumoasa la mare, Bay Fest 2018 este un astfel de festival. Festivalul are loc in localitatea Bellaria-Igea Marina, Italia pe malul marii Adriatice. Localitatea Bellaria-Igea Marina se afla la aproximativ 20 km de una dintre cele mai apreciate destinatii estivale din Italia, Rimini si, anual, in perioada 12-14 august, aici are loc festivalul de muzica punk BayFest.

Am gasit acest festival cautand ceva concert al uneia dintre trupele ce-mi plac destul de mult…Dropkick Murphys. Au americanii astia mai multe concerte prin Europa, le-am luat la rand si m-amoprit asupra festivalului Bay Fest din Bellaria-Igea Marina unde sunt headlineri.Pe langa Dropkick Murphys pe scena festivalului vor mai urca urmatoarele trupe: Suicidal Tendencies ✘ Bad Religion ✘ Lagwagon ✘ Millencolin ✘ Agnostic Front ✘ Mad Caddies ✘ The Flatliners ✘ The Lilingtons ✘ Nothington ✘ Forty Winks ✘ Senzabenza ✘ Beerbong ✘ Duracel ✘ Totale Apatia ✘ Edward In Venice ✘ Second Youth ✘ Inarrestabili ✘ Sunset Radio ✘ Why Everyone Left.
Biletele la festivalul BayFest costa 85 euro+taxe pentru cele trei zile de festival, putand fi achizitionate si separat, pe zile. Pentru cei ce vor cazare ieftina, festivalul are parte si de o zona de camping langa zona destinata concertelor, unde se poate instala cortul, pretul pentru 4 noptii fiind de 40 euro.

Cea mai simpla metoda de-a ajunge la la festivalul #BayFest 2018 de la Bellaria-Igea Marina este cu avionul pana la Bologna si apoi, tren pana in Rimini unde se poate continua tot cu trenul sau cu autobuzul.

Aflata in apropiere de #Rimini, Bellaria-Igea Marina are ce oferi, plaje frumoase, obiective turistice, servicii de calitate…e in orice perioada a anului o destinatie de luat in seama, preturile fiind mai mici decat in Rimini dar conditiile fiind asemanatoare. Pentru a va face o idee, verificati situatia cazarilor din micuta statiune italiana:Hotels in Bellaria-Igea Marina

 Bellaria-Igea Marina, Italia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: